Adrian Mutu, prima reacție după ce s-a zvonit că s-ar fi certat cu Mititelu: „Atât am de spus!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 17:03,
Adrian Mutu si Adrian Mititelu Jr.
Adrian Mutu si Adrian Mititelu Jr.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani al celor de la FC U Craiova 1948 a vorbit despre eventualul conflict pe care l-ar fi avut cu patronul formației pe seama transferurilor!

Oltenii vor să pună la cale ultimele detalii înaintea primului sezon de Liga 1, după zece ani de absență, astfel că își doresc să puncteze semnificativ la capitolul veniri. După ce a decis să renunțe la mai mulți fotbaliști și a cerut cât mai multe transferuri pentru Liga 1, „Briliantul” încearcă acum să alinieze cea mai bună formulă pentru duelul cu CFR Cluj, din prima etapă a campionatului.

După ce s-a scris că ar fi avut un conflict cu Adrian Mititelu pe seama transferurilor din această vară, Adrian Mutu a oferit prima reacție. Tehnicianul a dezmințit orice fel de informație de acest fel și a mărturisit că nu este nimic adevărat legat de acest aspect. Totodată, „Il Fenomeno” a ținut să remarce faptul că noul campionat a început deja, făcând aluzie la aceste informații care nu fac altceva decât să destabilizeze formația din Bănie.

„Nu este nimic adevărat și nici nu vreau să intru în astfel de cancanuri. Campionatul se pare că deja a început. Atât am de spus. Nu vreau să intru în astfel de cancanuri și să dezmint toate prostiile care apar”, a spus Adrian Mutu, pentru Ediție.ro.

Citește și PELUZA SUD 97, UN NOU MESAJ PENTRU MUTU: „ÎL SUSȚINEM NECONDIȚIONAT PE ADI!”

conflict mutufc u craiovaliga 1realitateaadrian mutuadrian mititeludeclaratii