Agentul lui Dan Petrescu aruncă bomba! Ofertat de FRF, tehnicianul are cu totul alte planuri

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 07 decembrie 2021, ora 13:51,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Antrenorul ardelenilor a revenit în urmă cu puțină vreme în Liga 1, cu gândul de a le aduce „feroviarilor” un nou titlu de campioni în vitrină!

Dan Petrescu i-a luat locul lui Marius Șumudică pe banca tehnică a CFR-ului, însă actualul mandat al „Bursucului” este unul extrem de agitat. După ce a fost contactat de șefii FRF pentru a-i propune postul de selecționer, tehnicianul ar fi primit o ofertă uriașă și din Emirate, însă agentul său anunță o răsturnare de situație cu totul neașteptată.

Concret, Nikolay Pârneu, impresarul lui Petrescu, a dezvăluit că prioritatea fostului component al Generației de Aur este să se întoarcă în Rusia, țară în care a mai antrenat în două rânduri.

”Momentan, niciunul dintre cluburile ruseşti n-a venit la noi. Am spus în repetate rânduri că, la orice ofertă din Rusia, Dan Petrescu va prioritiza revenirea în Rusia. Dacă există oferte din alte ţări, această ţară (n.r. Rusia) este prioritară. În prezent lucrează la Cluj, echipă care a câştigat campionatul României în ultimii 3 ani.

Citește și AȘTEPTAT LA NAȚIONALA ROMÂNIEI, DAN PETRESCU ARE UN MESAJ CLAR PENTRU FRF: „MĂ ȚIN DE CUVÂNT!”

Contractul (n.r. cu CFR Cluj) este de aşa fel încât, dacă există o propunere din Rusia, vă declar oficial acest lucru, vom rezolva problemele. Acesta (n.r. contractul) nu va fi un obstacol pentru revenire, sută la sută.

(n.r. dacă în ultimul an a avut vreo discuţie cu echipele din Rusia) Nu au existat contracte la nivelul în care s-au lăsat cu o ofertă concretă. În ceea ce priveşte priorităţile, nu se pune problema că ar trebui să fie de la ŢSKA, Spartak sau Lokomitv. Orice club din campionatul Rusiei va fi luat în considerare.

Dan a spus fără echivoc că vrea să se întoarcă pentru că, în opinia sa, nu a spus totul în Rusia. Petrescu vrea să câştige un trofeu – un campionat sau o cupă. El crede că infrastructura din Rusia este poate cea mai bună din Europa de astăzi, atât în ceea ce priveşte stadioanele, cât şi bazele de pregătire.

Se simte confortabil în aceastî ţară, vorbeşte lima rusă. În momentul de faţă există o propunere de la naţionala de fotbal a României.

(n.r. dacă Dan Petrescu este peste Rui Vitoria, antrenor la Spartak Moscova) Este incorect să comparăm. Dar, dacă comparăm rezultatele lui Petrescu şi Vitoria, atunci sunt sigur că portughezul este inferior. Un simplu argument: în ultimii ani, Petrescu a luat mai multe puncte în Europa decât toate cluburile moscovite la un loc”, a declarat impresarul Nikolay Pârneu pentru bookmaker-ratings.ru.

Antrenorul român în vârstă de 53 de ani a mai pregătit echipe precum Kuban Krasnodar, Dynamo Moskova, Al-Arabi, Jiangsu Suning, Al Nasr Dubai sau Guizhou Hengfeng.

Citește și DAN PETRESCU, DETURNAT DIN DRUMUL SPRE NAȚIONALĂ? OFERTĂ URIAȘĂ PRIMITĂ DE ANTRENORUL CFR-ULUI

rusiaNikolay Parneudeclaratiirealitateacfrdan petrescu