SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Alexandru Pelici, după înfrângerea cu FCSB: „Faptul că am luat trei goluri e rușinos”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 00:00,
ALEXANDRU PELICI
ALEXANDRU PELICI

CS Mioveni a fost învinsă la scor de neprezentare de FCSB, sâmbătă seară, în etapa a 12-a din Liga 1. La finalul partidei, Alexandru Pelici, antrenorul celor de la CS Mioveni, a evitat să vorbească despre problemele legate de arbitraj.

Ne-am dorit mult să jucăm cu mult curaj, să profităm de situația existentă, să punem probleme. După primele 44 și 30 de secunde, nimeni nu se gândea la acest final. Am făcut o greșeală și le-am ușurat munca. După ce am rămas în zece oameni, era greu să reușim împotriva lui FCSB. Din punct de vedere al primului unsprezece, nu erau mari diferențe față de jucătorii titulari.

CITEȘTE ȘI CINE VA FI NAȘUL COPILULUI LUI LAURENȚIU REGHECAMPF: „VA FI UN BOTEZ SUPERB, CU INVITAȚI DE SEAMĂ!”

Cu revenirea lui Tănase, FCSB a avut un mare avantaj. La al doilea cartonaș trebuie să fii mai atent, mai ales că are experiență. Am făcut greșeli. Trebuie să fim bărbați și să încercăm să câștigăm cât mai repede. M-am săturat să discut despre asta, nu comentez arbitrajul. Încercăm să corectăm ce putem. La mine nu au ajuns săgețile conducerii.

E normal să fie nemulțumire în momentul în care nu reușim să aducem puncte. Deocamdată suntem în obiectiv, pe un loc care ne menține în Liga 1. Faptul că am luat trei goluri e rușinos. După primele 40 de minute, nimeni nu ar fi zis că se termină 3-0 pentru FCSB. Am avut speranțe că putem scoate un rezultat bun, a declarat Alexandru Pelici la finalul partidei, potrivit Digi Sport.

FCSB ocupă locul doi în Liga 1, cu 24 de puncte. De cealaltă parte, CS Mioveni e pe 12, cu 11 puncte. Lider în clasamentul Ligii 1 este CFR Cluj, cu 30 de puncte, dar și cu un meci mai puțin disputat.

Citește și VIDEO | FCSB, VICTORIE LA SCOR DE NEPREZENTARE CU CS MIOVENI, ÎN ETAPA A 12-A

 

0-3cs miovenifcsbetapa 12liga 13-0fotbal