Amenințarea ultrașilor lui Dinamo Kiev după ce Lucescu a fost prezentat: „Nu va antrena în liniște!”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 01 august 2020, ora 11:58,
ultrasi dinamo kiev

Nici după ce a fost numit în funcție, antrenorul român nu scapă de criticile fanilor noii sale echipe. 

Și asta pentru că și în trecut a acceptat oferte venite din partea rivalelor formațiilor pe care le pregătise.

„Fanii sunt împotriva numirii unui antrenor care a turnat multă mizerie pe clubul de fotbal Dinamo Kiev şi pe Ucraina şi care de-a lungul carierei sale a fost fără scrupule, alunecos şi nu şi-a ţinut cuvântul. Astea sunt valabile nu numai carierei la Şahtior. Aşa a fost şi când a trecut de la Galatasaray la Beşiktaş.

În Rusia, el a spus că totul este greşit pentru el, a dat cu căciula de pământ şi aşa mai departe. Comportamentul său nu este demn, este inacceptabil. Nu ne dorim o persoană care să aibă o reputaţie atât de pătată la cârma lui Dinamo. Nu înţelegem de ce el, la 75 de ani, are nevoie de acest stres”, a fost reacția fanilor pentru sport.ua, prin vocea lui Alexei „Dexter”.

Iar acesta întărește faptul că Lucescu va avea parte de o atmosferă ostilă pe banca fostei câștigătoare a Cupei Cupelor.

„O să fie o tensiune constantă, la toate jocurile. Pentru fiecare eşec, va fi criticat. Nu va putea antrena în linişte. Chiar dacă nu vor permite accesul fanilor pe stadion – ceea ce nu vreau să cred – jurnaliştii vor pune presiune, foştii jucători vor pune presiune. Iar această presiune afectează întreaga echipă. Poate că aceasta a fost o provocare deliberată.

Nu exclud o astfel de nuanţă. Problemele trebuie abordate pe măsură ce apar. Nu merită să spunem acum ce vom face într-o situaţie sau alta. Desigur, ne gândim în avans la toate opţiunile posibile. Până la urmă, nimeni nu a crezut în numirea lui Lucescu”, a mai spus șeful unui grup ultras al lui Dinamo Kiev. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Dublu ghinion pentru Tătărușanu! Ce a pățit românul lui Olympique Lyon

faniamenintarirealitateamircea lucescudinamo kiev
eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”

eriksen

EURO 2020 | VIDEO | Danemarca – Finlanda, întrerupt după ce un fotbalist a leșinat pe teren