Amenințările lui Adrian Mititelu înainte de Rapid – FC U Craiova 1948: „Să joace Angelescu și Șucu un amical”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 06 februarie 2023, ora 14:16,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Etapa a 25-a a Superligii propune un meci încrâncenat, Rapid – FC U Craiova 1948, care va avea loc pe 10 februarie, de la ora 20:00.

Jucătorii au ordin să părăsească terenul! Să joace Angelescu și Șucu un amical”, a anunțat Adrian Mititelu

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 20 de ori, iar gruparea olteană are avantaj în meciurile directe, cu 9 victorii, 4 remize și 7 eșecuri.

Rapid nu a mai câștigat acasă din sezonul 2007/2008, când s-a impus cu 2-0. Au urmat alte șase meciuri, în car eoltenii au câștigat de de patru ori. În plus, FC U Craiova este ultima echipă care a învins în Giulești, cu 3-2, pe 9 mai 2022.

Dincolo de aceste cifre, care dau fiori fanilor rapidiști, va fi tensiune în tribune din cel puțin două motive. Unul ar fi incidentele petrecute după meci tur, când Săpunaru a fost implicat într-un incident cu oamenii de ordine.

În plus, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu galeria FC U Craiova 1948. La precedentul meci din deplasare, cu Sepsi, fanii oltenilor au folosit scandări xenofobe, motiv pentru care partida a fost suspendată definitiv, iar cazul va fi judecat azi.

Ulterior, patronul FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a anunțat că meciurile de pe teren propriu se vor juca fără spectatori, decizia fiind luată pe termen nedeterminat.

De asemenea, el a anunșat că nicio persoană din club nu va aproba deplasarea galeriei la București. Altfel spus, fanii formației din Bănie nu vor piutea intra în grup organizat în tribune, dar au anunțat că vor cumpăra bilete pe cont propriu la Tribuna a II-a.

În acest context, Mititelu se teme că oficialii Rapidului vor face jocurile fanilor FC U Craiova 1948. „Știți cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul. Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place, altuia nu-i face.

Ce se gândesc ei (n.r. – cei de la Rapid), hai să îi lăsam să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe. Să joace Angelescu și cu Șucu și cu cei de la Rapid să joace ei un amical”, a spus Mititelu pentru fanatik.ro.

Fanii FC U Craiova încearcă subminarea clubului, a anunțat Adrian Mititelu

Patronul echipei oltene a spus că nu-l interesează ce consecințe va avea această decizie, deoarece are mândrie și orgoliu.

Numai ungurii se simt discriminați? Eu nu mă simt discriminat, jignit, mi-am băgat viața în fotbal și să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul. Știți că sunt căpos.

Napoli are ordin și Săceanu la fel. Eu nu mă refer la rapidiști, e dreptul lor să mă înjure, dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu (n.r. – team mangerul echipei) are ordin să scoată echipa de pe teren.

Nu mă interesează consecințele. Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot. Am pus stop. Iar atunci, dacă se va întâmpla asta, își va asuma, moral cel puțin, Angelescu chestia asta.

El dacă face chestii d-astea să vedem când vine Rapid la Craiova dacă mai intră vreun rapidist la meci. El nu trebuie să se bage pentru că aici se încearcă subminarea clubului, iar el le dă apă la moară”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

superligaEtapa a 25-aadrian mititelu