Amicalul de gală FC U Craiova – AS Roma, în pericol! Italienii și-au găsit un alt adversar

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 11:20,
FC U Craiova, Sursa foto- FC U Craiova 1948/Facebook
FC U Craiova, Sursa foto- FC U Craiova 1948/Facebook

Oltenii vor să fie protagoniștii unui sezon de excepție în Liga 1, astfel îi pun la dispoziție lui Adrian Mutu cele mai bune condiții de pregătire pentru a face performanță!

Familia Mititelu are ambiții mari după zece ani petrecuți în afara fotbalului din primul eșalon, astfel că vor să se bată încă din primul sezon pentru locurile fruntașe din Liga 1. Pentru asta, oltenii au pregătit un buget foarte mare pentru România, dar și un salariu pe măsură pentru Adrian Mutu, considerat de oficialii clubului drept cel mai potrivit pentru readucerea formației în elita fotbalului românesc.

Deși Giovanni Becali anunțase că „Briliantul” ar pune la cale un amical de lux contra lui Jose Mourinho, care o pregătește pe AS Roma în momentul de față, duelul are șanse mici să aibă loc. Potrivit informațiilor Pro Sport, cele două părți nici măcar nu au inițiat negocierile, iar italienii au programat deja o partidă de pregătire împotriva altei formații.

Astfel, „The Special One” va juca contra celor de la Debrecen, din prima ligă maghiară, un amical pe data de 25 iulie, la baza de pregătire de la Trigolia. În cele din urmă, partida dintre FC U Craiova și AS Roma are șanse minime să se mai dispute, asta deoarece oltenii vor începe săptămâna viitoare campionatul, în timp ce italienii și-au stabilit deja calendarul pentru această vară.

„Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. Mou a eliminat tot și a zis: «Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul». Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, spunea Giovanni Becali, conform AS.ro, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Citește și ULTRAȘII LUI FC U CRAIOVA, MESAJ CLAR PENTRU MUTU&CO: „DACĂ NU VOR FI REZULTATE, MERGEM PESTE JUCĂTORI!”

realitateaadrian mutufc u craiovaas romaamical fc ujose mourinho