Anamaria Prodan continuă dezvăluirile explozive despre Reghecampf: „A decăzut cumplit, a intrat într-o lume pe care nu vrem s-o pomenim”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 01 ianuarie 2022, ora 13:38,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan (49 de ani) a vorbit despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara i-a adus acuzații grave și iubitei antrenorului echipei CSU Craiova.

Familia asta a fost exact familia aia pe care o vedeai în reality show, am crezut foarte tare în soțul meu, nu mi-am verificat o dată soțul. Toata lumea îmi spunea așa, asa… fără falsă modestie, l-am creat și l-am inventat de la A la Z. A avut capacitatea să se ridice, să fie ca un burete … am făcut cea mai frumoasă echipă din România până într-o zi când nu știu ce s-a întâmplat, când eu încercam s-o salvez pe mama și un an am fost plecată peste tot să găsesc … și am crezut că lucrul ăsta îl va face pe soțul meu să fie mai aproape de mine și de copii.

El a decăzut cumplit, a intrat într-o lume pe care noi nu vrem s-o pomenim vreodată. Noi nu avem legătură cu ce se aude acum în oraș, de prostituție, alcool, droguri. Nu vreau ca cei 4 copii să aibă legătură cu așa ceva.

Eu am considerat așa: doi ani de zile l-am acoperit pe soțul meu. (Deci, ai știut?) Da, am aflat încet, încet, l-am acoperit, am încercat să-i explic… Că un bărbat de talia lui trebuie să intre cu capul sus, să nu-și dea lumea coate. L-am rugat să țină departe această amantă până se finalizează divorțul, că aici e vorba de putere de familie, demnitate, pe care el nu le-a avut ca și mine din familie.

Citește și FOTO | Mesajul Simonei Halep pentru Toni Iuruc, după primul antrenament din 2022: “Unii cu sapa… alţii cu mapa…”

Nu a reușit să înțeleagă până la vârsta asta că familia este cel mai sfânt lucru pe care ți-l poate da Dumnezeu și este cel mai important lucru în viață. (…) Eu de multe ori am iertat. Un bărbat slab poate fi distrus de o femeie și târât într-o zonă în care el poate chiar fără voia lui poate distruge familia și copiii.

Reghe a făcut bani datorită mie. Este ceea ce este astăzi datorită mie și copiiilor lui… dacă nu existam în viața lui, era eternul anonim care este și astăzi. L-am luat din liga a doua și alături de care … am construit ceva ce foarte puțini oameni au abilitatea s-o facă”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

După ce a murit mama, am căutat să văd ce are mama. Așa dosar de-a lungul acestor 16 ani … milioane de euro dați împrumut lui Laurentiu… semna cu mânuța lui. am plâns… ar trebui să-mi dea viata. Viața lui … recunoștința. Să-l fac nr 1. Din păcate. Am realizat că nu reușește. Se împiedică și merge din ghenunchi…

Copiii mei și eu am înțeles că, de fapt, viața tu ți-o faci frumoasă, nimeni altcineva, niciun soț, dacă ești femeie puternică și știi că poți să faci banii tăi… Noi, care suntem azi în casă, am depășit chestia asta, să ne uităm ce spune lumea”, a mai spus Anamaria Prodan.

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

Citește și Anamaria Prodan, în topul celor mai bogați români: „Asta reprezintă cam 50% din averea mea!”

anamaria prodanreghecampfdivorținterviu