Anamaria Prodan, ironii la adresa Corinei Caciuc: ,,Seamănă cu mine la sex şi de la gleznă în jos”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 15 octombrie 2021, ora 09:48,
Anamaria Prodan, Corina Caciuc, Laurenţiu Reghecampf/Sursa foto: Playtech.ro
Anamaria Prodan, Corina Caciuc, Laurenţiu Reghecampf/Sursa foto: Playtech.ro

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la CSU Craiova va avea un copil cu actuala parteneră, Corina Caciuc, asta după ce zilele trecute a anunțat că a depus actele de divorț în căsnicia cu Anamaria Prodan.

Tehnicianul și Anamaria Prodan au format un cuplu încă din anul 2008, atunci când au decis să își lege destinele. Deși părea o căsnicie care nu duce lipsă de absolut nimic, acum, tehnicianul în vârstă de 46 de ani pare că vrea să înceapă o nouă etapă a vieții sale, însă cu o altă femeie.

Anamaria Prodan a avut o nouă reacţie legată de acest subiect. Impresara de fotbalişti susţine că a primit mesaje destul de compromiţătoare despre Corina Caciuc, din partea unei foste colege de-ale acesteia din Dubai şi vrea să facă lumină în acest caz.

,,Ce noroc aveți cu mine, dragi jurnaliști. Vă chinuiți de atâta vreme să găsiți ‘diva care seamănă cu mine’ și e amanta soțului meu. La sex și puțin de sub gleznă în jos. Vă tot întrebam dacă aveți dovezi, dacă știți cine este. Tocmai ce am început să primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri. Deci, duduia aceasta care pretinde că este iubita lui Reghe și pe care voi nu știți de unde să o luați, știți că e gură de aur.

Citeşte şi VIDEO | MOTIVUL PENTRU CARE LAURENȚIU REGHECAMPF A FOST VĂZUT LA O CLINICĂ DE ONCOLOGIE DIN CRAIOVA

Ok, dar cine este sau de unde este, cum și ce face… Știți? Ia să verificăm puțin. Lecție de jurnalism!

  1. Pozele prezentate sunt mult cu persoane care nu au legătură cu subiectul nostru.
  2. Afacerista Caciuc? Mama mea… Un jurnalist se documentează înainte să scrie prostii nu? Ce afacere de milioane? De mâne avem serial. Cu tot ce primesc despre fiecare presupusă amantă gravidă.
  3. Ce promovăm noi sau pe mine? Numai non valori?
  4. Ați vorbit cu Rotaru dacă vrea să fie naș de cununie? Păi Rotaru nu se mai respectă? Familia Rotaru promovează ideea de familie! Nu cunună presupuse amante cu antrenorii de la echipă!

Nu v-am declarat ca botezam amândoi (alături de Adrian Thiess, n. red.)? Pentru Soare orice! De mâine va ajut eu dragilor ca prea va chinuiți 🙂 doar am fost colegi de breasla! Ca de obicei si acolo am excelat!

Deci, de mâine, dragilor, împreuna facem lumina în acest caz, așa ca între colegi. Căci sunt mulți care “ ma iubesc teribil “ si mi comanda articole prin Cancan ca angajez interlopi sa bata amantele sotului, interlopi care ma si refuza. Vorba unui prieten: “Ano, banii tai nu e buni” “Alți “ prieteni din presa care ma “iubesc ”si mai mult si îl cuplează pe Reghe cu toate pipițele orașului si le numesc “dive, regine, afaceriste” , miraculoase. Chiar ca am început serios sa va ajut! Si așa intram in izolare si nu mai puteți sa-l urmăriți pe Reghe! Iau jumătate din salariile Dvs . Dar pentru faptul ca habar nu aveți dacă eu si Reghe am divorțat sau nu… v-am promis ca împreuna scoatem la “tabla “ fiecare “ diva “ care pandeste, agata, distruge familii , copii… meserii , cariere, bărbați sau femei.

Mâine luam primul suspect Corina Caciuc cu nume de scena Bilcon (…) De ce facem asta ? Pentru că soțul meu Reghecampf cum am spus mereu nu poate sa decada sa si facă de ras familia si sa fie huiduit pe stadioane ! Căci el, Reghe, e soarele si promotorul familiei ! “Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu” spune soarele nostru! Deci amante gravide in 3 luni, 6 , 2, 9 nu au cum sa existe nu? Dacă soțul meu promovează familia si o respecta si este sfanta atunci împreuna trebuie sa vedem si sa găsim viermișorii care strica mărul cel frumos si sănătos.”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Citește și ANAMARIA PRODAN, ANUNŢ CLAR ÎN PRIVINŢA CĂSNICIEI CU LAURENŢIU REGHECAMPF: ,,NU DIVORŢEZ! SOŢUL MEU ESTE ÎNTR-O NEBULOASĂ”

laurentiu reghecampfrealitateaanamaria prodancorina caciuc