Dumiter vrea să facă performanță la FCSB: „Am venit să câștig toate trofeele puse în joc!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 19:22,
Andrei Dumiter, sursa- captură Digi Sport
Andrei Dumiter, sursa- captură Digi Sport

Atacantul în vârstă de 22 de ani a vorbit la conferința de presă, premergătoare duelului cu CSU Craiova, din runda a doua a Ligii 1!

FCSB a început cu un egal noua stagiune, iar remiza de pe terenul celor de la FC Botoșani nu i-a picat deloc bine patronului, care a luat deja la țintă primii jucători. Acum, ultimul transfer al „roș-albaștrilor” din această vară, Andrei Dumiter, a vorbit înaintea duelului cu oltenii și a mărturisit că nu concepe altceva decât victoria la primul său meci sub comanda lui Dinu Todoran. Totodată, fostul fotbalist al lui Sepsi și a dezvăluit că vrea să se lupte pentru toate obiectivele clubului din acest sezon.

„E un pas înainte, dar vreau să fie doar unul intermediar și vreau să profit de tot ce înseamnă FCSB, toate condițiile de aici, astfel încât să pot progresa și să ajung la un nivel superior. Atunci nu eram foarte sigur să vin, dar nu mai contează ce a fost. Contează că acum sunt aici și împreună să ne atingem obiectivele impuse de club. Normal că pot face față presiunii, o să muncesc foarte mult, o să profit de condițiile oferite de club și sunt sigur că voi reuși.

Citește și VIDEO | DINU TODORAN, ÎNCREZĂTOR ÎNAINTEA JOCULUI CU CS U CRAIOVA: ,,VOM FI DETERMINAŢI! SĂ SE SCHIMBE KOVACS”

Eu sper să câștigăm cu Craiova. am venit cu gândul de a câștiga toate meciurile și toate trofeele puse în joc. Avem toate condițiile necesare ca să obținem astfel de performanțe. Știu că nu s-a reușit demult să se câștige trofee foarte importante.

Sincer, nu mă uit la adversar, ci la ceea ce facem noi. Așa am fost și înainte, așa o să privesc lucrurile și aici. Sunt foarte fericit că am ajuns la cel mai iubit club din România, să ne dea acel impuls de care avem nevoie de în momentele grele.

Trebuie să luăm meciurile pe rând. Cel mai important e meciul de mâine, vom da totul să câștigăm și după va veni meciul din Conference League. Sunt sigur că putem câștiga campionatul. Asta trebuie să gândim toți de aici, de asta sunt la cel mai bun club din România, la cel mai iubit”, a declarat Andrei Dumiter.

Citește și CAPITOLUL LA CARE DUMITER A CONVINS DEJA DUPĂ TRANSFERUL LA FCSB: „CEL MAI BUN DINTRE TOȚI FOTBALIȘTII”

declaratiiandrei dumiterliga 1realitateafcsb