Andrei Ivan, cale liberă să plece de la CS U Craiova: ,,E greu să te opui unei astfel de oferte”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 16:40,
Andrei Ivan, CSU Craiova
Andrei Ivan, CSU Craiova

Andrei Ivan are un sezon de excepţie la CS U Craiova. În acest sezon de Liga 1, atacantul oltenilor a reuşit să înscrie de 9 ori în cele 18 etape de campionat, fiind al doilea golgheter al campionatului.

Evoluţiile bune ale lui Andrei Ivan au atras şi atenţia echipelor importante din Europa. Acesta ar putea face obiectul unui nou transfer după experienţa nereuşită la Krasnodar, în Rusia.

CITEȘTE ȘI DRAMA TRĂITĂ DE UN CELEBRU FOST FOTBALIST. A AFLAT CĂ MAMA LUI A MURIT CHIAR ÎNAINTE SĂ INTRE ÎN DIRECT

Pavel Badea, preşedinte la CS U Craiova, a vorbit despre o posibilă plecare a lui Andrei Ivan din Bănie. Acesta transmite că orice jucător este transferabil pentru o sumă de nerefuzat, însă apreciază strategia lui Mihai Rotaru de a nu vinde mai mult de doi jucători pe sezon.

,,Toți jucătorii care au oferte bune sunt transferabili. Până la urmă, echipa noastră și-a păstrat politica de a vinde un jucător, maxim doi pe sezon. Iar dacă sumele de transfer sunt importante, e greu să te opui unei astfel de oferte. De aceea cred că politica adoptată de Mihai Rotaru este corectă.”, a declarat Pavel Badea, pentru Fanatik.

Citeşte şi CUPA, OBIECTIV DE NERATAT PENTRU CS U CRAIOVA: ,,NE DĂ POSIBILITATEA SĂ PARTICIPĂM ÎN CUPELE EUROPENE”

 

cs u craiovapavel badeatransferandrei ivanrealitatea