Anghel Iordănescu, conversaţie cu Gigi Becali: ,,Performanţa se face pe rezultat”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021, ora 20:00,
Gigi Becali şi Anghel Iordănescu/Sport Pictures
Gigi Becali şi Anghel Iordănescu/Sport Pictures

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a răbufnit după egalul echipei sale cu FC Voluntari, în Liga 1, scor 0-0. Acesta a declarat că formaţia ,,roş-albastră” nu joacă nimic, iar dacă nu se va câştiga campionatul la finalul sezonului, lucrurile vor reveni la cum erau înainte de Edi Iordănescu.

Anghel Iordănescu, apropiat de familia Becali, a mărturisit că a vorbit cu finanţatorul FCSB-ului, însă nu a vrut să spună şi ce au discutat, dar a subliniat că FCSB nu putea obţine un rezultat mai bun în ultima etapă de Liga 1, având în vedere infectările cu COVID-19 de la club.

Citeşte şi GIGI BECALI, DELIR MISTIC ÎN PUBLIC: „SFÂNTUL MUCENIC GHEORGHE M-A AJUTAT ȘI A PARADIT UN PROCUROR”

,,Nu pot să comentez pentru că am avut o discuție de jumătate de oră cu Gigi Becali și nu aș vrea să spună că vărs.

Dacă nu i-am spus nici lui Edi despre discuția noastră telefonică, nu vă pot spune nici dumneavoastră. Aseară, naționala a avut tot ce și-ar fi putut dori un patron, mă refer la Gigi Becali. A avut posesie, a dominat, și-a creat ocazii, a tras la poartă, a avut cornere, tot ce-și putea dori un patron și a făcut 0-0.

În fotbal, contează rezultatul. Performanța se face pe rezultat. În condițiile în care ai mulți jucători accidentații, vii după Covid, nu știu cum ar fi putut obține o echipă rezultate, decât jucând la maximum pentru rezultat și cu șansă.”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru Digisport.

Citeşte şi GIGI BECALI, ULTIMATUM PENTRU EDI IORDĂNESCU: ,,DACĂ JOCI AŞA, LA REVEDERE! FAC CEVA PE CONTRACTUL ĂLA”

realitateafcsbanghel iordanescugigi becaliechipa nationala