SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Arbitrajul, „mărul discordei” după FCSB – CS Mioveni: ”Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Să plece toți!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 09:39,

Cu multe probleme de efectiv provocate de infectările cu COVID-19, FCSB s-a impus la scor de neprezentare cu CS Mioveni, 3-0, în etapa a 12-a din Liga 1.

Totuși, la finalul meciului de la Buzău, au fost lansate acuze grave cu privire la maniera de arbitraj a centralului Marcel Bîrsan. Primarul din Mioveni chiar amenință cu excluderea formației argeșene din campionat.

Adrian Porumboiu le dă dreptate asupra acestor acuze. În principiu, cele două faze incriminate sunt primele două goluri marcate de vicecampioana României.

În minutul 56, Keșeru a obținut un penalty, după o fază controversată în care a fost implicat și fundașul Scarlatache. Ulterior, Florin Tănase a deschis scorul de la punctul cu var. Iar la a doua reușită, cea a lui Andrei Dumiter, Keșeru a fost surprins într-o suspectă de offside.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI LE-A DECLARAT RĂZBOI LUI BURLEANU ȘI IORGULESCU: „SCHIMBAȚI, BĂ, REGULAMENTUL CĂ O SĂ ÎI OMORÂȚI PE FOTBALIȘTI!”

”Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Nu se poate să dai penalty aici! N-ai demnitate de arbitru! Să plece toți de la Comisie după o astfel de fază! Se vede că Bîrsan nu simte jocul, n-are nicio treabă.

Este ofsaid, mi-am dat seama din live. Dar se întâmplă astfel de faze. Nu poți să-i incriminezi pentru o astfel de eroare, e o situație obișnuită. Problema e la prima fază, unde nu găsesc nicio explicație”, a fost reacția lui Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internațional, pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI –>> JUCĂTORII MIOVENIULUI CRITICĂ ARBITRAJUL DIN MECIUL CU FCSB: „SUNTEM O ECHIPĂ MICĂ, CE SĂ FACEM, ESTE PĂCAT!”

realitateaadrian porumboiumioveniarbitrajmarcel bîrsanfcsb