Arena Națională se colorează în alb și vișiniu! Câți fani ai Rapidului sunt așteptați la revenirea giuleștenilor în Liga 1

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 15:10,
Suporterii Rapidului, pe Arena Națională
Suporterii Rapidului, pe Arena Națională

După 6 ani de absență, Rapid revine în prima divizie cu un meci împotriva Chindiei Târgoviște. 

Iar suporterii vor să marcheze cum se cuvine acest moment special, primul de după falimentul fostei societăți. Până să se inaugureze noul stadion din Giulești, rapidiștii își vor disputa meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională. Iar fanii s-au îngrămădit deja să își achiziționeze tichetele mult dorite pentru accesul pe arena care le va fi casă alb-vișiniilor pentru câteva luni de zile. Victor Angelescu, acționarul al clubului din Grant, a confirmat câte bilete s-au vândut cu o zi înainte de partidă.

„Erau în jur de 9.000 de dimineață, probabil o să fie 12.000 – 14.000 de spectatori. Am deschis doar primul inel, probabil că se vor epuiza biletele. Vom deschide altul dacă va fi necesar, în funcție de restricții”, a declarat Victor Angelescu, conform Digi Sport Matinal.

anghelescu
Victor Angelescu

Omul de afaceri a dezvăluit și planurile oficialilor clubului în ceea ce privește accesul pe stadionul Giulești a legendelor grupării înființate în 1923.

 „Noi am făcut un sector dedicat legendelor, le-am făcut abonamente la toți. Probabil o să fie 50-60 de nume importante din istoria Rapidului”, a mai subliniat acționarul Rapidului.

CITEȘTE ȘI –>> „RAPIDUL TERMINĂ ÎN PRIMELE 8 ECHIPE ALE LIGII 1!”. PRONOSTICUL OFERIT DE UNUL DINTRE FOȘTII ANTRENORI AI GIULEȘTENILOR

bilete vandutearena nationalavictor angelescurapidrealitateachindia