Australienii nu-i dau pace lui Novak Djokovic: ,,A fost arestat”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 10 ianuarie 2022, ora 10:56,
Novak Djokovic, sursa foto- Profimedia Images
Novak Djokovic, sursa foto- Profimedia Images

Scandal imens cu Novak Djokovic în prim-plan. După ce judecătorul Anthony Kelly a anunţat că tenismenul se poate întoarce la antrenamente după ce i se vor înapoia actele necesare, lucrurile ar fi luat o întorsătură incredibilă.

Srdjan Djokovic, tatal numărului 1 mondial, anunţă că a fost arestat, potrivit The Pavlovic Today. În timp ce avocaţii lui Novak Djokovic se gândesc cum să răspundă aceste acţiuni, sportivul ar putea fi deportat din Australia, mai precizează sursa citată.

,,A fost o noapte albă pentru întreaga familie, trecem prin momente dificile. Novak a arătat cât de perseverent este și cât de mult crede în idealurile sale, a luptat pentru el și pentru întreaga lume.

Pe de altă parte, avem sistemul australian, judecătorul a luat decizia corectă bazată pe fapte, dar acum aflăm că ministrul Afacerilor Interne este mai presus de tribunale.

Novak a căzut într-un vortex politic serios, Australia e extrem de nemulțumită, trăiesc în condiții dificile create de pandemie și sunt izolați. Ce putem noi să facem este să ne implicăm și să transmitem știrea că ei vor să îl rețină din nou.

Novak este acum cu avocații săi și se gândesc la ce opțiuni au. Cred că este o mare înfrângere pentru autorități, au pierdut crezând că pot lupta împotriva întregului sistem. Novak a trecut printr-un amalgam de emoții, este într-o stare bună acum, dar trebuie să rămână calm și calculat.

Ar trebui să cadă la o înțelegere cu ei, deși nu cred că o va face. Vrea să insiste pentru justiție și adevăr până la final. A mers acolo să joace tenis, nu să se joace de-a politica.”, a transmis şi fratele lui Novak Djokovic.

Sârbii, în delir după victoria lui Djokovic: ,,Novak a bătut Australia! Statul, îngenuncheat”

Sârbii au reacţionat imediat după ce compatriotul lor a avut câştig de cauză în procesul cu autorităţile australiene care nu i-au confiscat viza săptămâna trecută.

Acum după ce a primit o decizie favorabilă, Nole se poate întoarce la antrenamente. Acesta ar urma să participe la Australian Open, turneu ce este programat să se desfăşoare în perioada 17-30 ianuarie. Sârbii sunt în delir după decizia judecătorilor din Australia.

Citeşte şi VIDEO | O primă victorie pentru Novak Djokovic în Australia! Sârbul, eliberat din hotelul de carantinare

,,Novak a bătut Australia! Statul, îngenuncheat. 

Pentru mândrie, pentru toți cei care au ieșit în stradă, pentru toți cei care l-au susținut din toată lumea – Djokovic a câștigat în Australia, așa cum o face întotdeauna!

De data aceasta în afara terenului de tenis, după un proces care a durat multe ore și care tocmai s-a terminat. Aceasta nu este doar victoria lui Novak Djokovic, cel mai bun tenismen din lume, este ceva ce toată Serbia aștepta după marea hărțuire de la Melbourne.”, au reacţionat sârbii, potrivit blic.rs.

Novak Djokovic. Foto: Profimedia

Citește și Reacție dură a Guvernului australian la adresa lui Novak Djokovic, înaintea audierii de luni

Novak Djokovicavocatiaustraliadeportareaustralian opensrdjan djokovic