VIDEO | O primă victorie pentru Novak Djokovic în Australia! Sârbul, eliberat din hotelul de carantinare

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 10 ianuarie 2022, ora 08:32,
Novak Djokovic
Novak Djokovic

Novak Djokovic a obţinut o primă victorie în Australia. Numărului unu mondial i s-a permis să părăsească hotelul de carantinare şi să meargă într-o locaţie aleasă de avocaţii săi.

În continuare, australienii judecă faptul dacă Nole va fi sau nu expulzat din ţara cangurilor după ce i-a fost respinsă iniţal viza de intrare în stat, deşi avea actele doveditoare care i-ar fi permis să poată intra în Australia.

Citește și Reacție dură a Guvernului australian la adresa lui Novak Djokovic, înaintea audierii de luni

Procesul este în continuare în curs de desfăşurare. Novak Djokovic are nu mai puţin de trei avocaţi care au obţinut deja o decizie pro tenismen. Acesta va putea urmări audierile dintr-o altă locaţie decât cea de refugiaţi.

În acest moment, Nivak Djokovic riscă să rateze participarea la Australian Open. Organizatorii au nevoie de confirmarea prezenţei sârbului pentru a stabili tabloul principal.

,,Un fapt semnificativ, mai ales în contextul anulării unei vize: din moment ce o persoană a sosit, după ce un profesor și un medic calificat au prezentat și i-au oferit solicitantului o scutire medicală… Ce putea face omul ăsta (n.r. – Novak Djokovic) mai mult de atât!?”, a precizat judecătorul Anthony Kelly.

Citeşte şi Ilie Năstase, fără menajamente la adresa lui Djokovic: „De ce te urci în avion cu două scutiri false?”

carantinareNovak Djokovicjudecatoriaustraliaaustralian open