Avertisment pentru FC U Craiova 1948 după jocul cu CFR: ,,N-au jucători care să reprezinte ceva pentru Liga 1”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 08:17,
FC U Craiova/Claudiu Bălan/ © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
FC U Craiova/Claudiu Bălan/ © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

FC U Craiova 1948 a pierdut meciul de debut în Liga 1, contra lui CFR Cluj, scor 2-3, după ce rezultatul la pauză a fost unul de egalitate.

Daniel Pancu, fost antrenor la Rapid şi Poli Iaşi, a analizat la finalul jocului prestaţia elevilor lui Adrian Mutu, iar verdictul nu a fost unul îmbucurător pentru olteni.

,,Pancone” consideră că victoria a fost una meritată pentru ardeleni, iar la olteni a observat că încă nu au jucătpri care să emită pretenţii pentru Liga 1,

,,Absolut meritată victoria, după ce a fost în repriza a doua. Diferența de valoare, experiență și tot ce vrei s-a văzut. Era obligat să se retragă Mutu. Ce se vede clar la Craiova ca idee e inițierea atacurilor de la portar, cu multe riscuri. Primesc și un gol, golul doi, în urma unui pressing al CFR-ului.

Au continuat să joace la fel, de aceeași manieră. Lucrurile astea le fac relativ bine, sunt la început. Problema e la progresie, pentru că nu au jucători de calitate în atac, nu au jucători care să reprezinte ceva pentru Liga 1. Golurile le marchează din două faze fixe și nu-mi aduc aminte dacă au intrat în careu mai mult de o dată din acțiune. Lucrurile astea erau de așteptat. Echipa campioană a întâlnit o nou-promovată, o echipă în transformare.”, a declarat Daniel Pancu, pentru Digisport.

Citeşte şi DRAGOŞ ALBU, MULŢUMIT DE PRESTAŢIA DIN PRIMA ETAPĂ: ,,AM ARĂTAT CA O ECHIPĂ MARE”

fc u craiovaliga 1cfr clujrealitateadaniel pancu