Basarab Panduru îl ia la țintă pe Edi Iordănescu: „E cam puţin pentru a putea spune dacă avem speranţe”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 24 septembrie 2022, ora 17:42,
Basarab Panduru
Basarab Panduru

Naționala României a remizat în Finlanda, 1-1, în Liga Națiunilor, și sunt aproape de retrogradarea în următoarea serie valorică.

Nu am văzut niciodată un selecţioner să se roage să rămână”, a spus Basarab Panduru

Tricolorii întâlnesc, luni, Bosnia-Herțegovina, pe Stadionul Rapid-Giulești, de la ora 21:45. Pentru a nu retrograda în a treia serie valorică, elevii lui Edi Iordănescu au nevoie și de ajutorul celor din Muntenegru.

Fostul internațional Basarab Panduru este surprins de faptul că selecționerul Edi Iordănescu „se cere” în continuare în funcție.

A vorbit de patru ori în trei minute despre speranţă. Nu cred că am văzut niciodată un selecţioner să se roage de toată lumea să rămână la naţională. Ok, pot să înţeleg, dar nu mi-a plăcut deloc aceste rugăminţi.

A părut că avem controlul în unele momente, dar noi am început să jucăm când ei aveau 1-0 şi puteau să facă 2-0. E cam puţin pentru a putea spune dacă avem speranţe.

Mai e o chestie, a vorbit foarte mult de cele patru puncte luate în meciurile cu Finlanda, însă nu a spus absolut nimic despre meciurile cu Muntenegru.

E o campanie pe care într-un fel sau altul o anticipam. Eu am spus şi mai spun, suntem mai aproape de locul 1 în grupa asta sau mai aproape de locul 4?

Repet din nou întrebarea pe care am pus-o când s-a tras la sorţi. Niciodată nu te gândeai la locul 4, te gândeai la un loc 3, poate 2”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

basarab panduruEdward Iordănescu