Bătaie pentru cel mai dorit fotbalist de la CFR Cluj: „Mircea Lucescu este îngrijorat”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 13:41,
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Andrei Burcă este foarte aproape să o părăsească pe campioana CFR Cluj în această iarnă, două echipe străinătate fiind foarte interesate de el.

Cele mai mari șanse le are Al Ain, care ar fi dispusă să dea suma de două milioane de euro, dar și să îndeplinească pretențiile salariale ale jucătorului, așa cum anunța ProSport zilele trecute. Însă pe fir a intrat și Dinamo Kiev.

Presa din Ucraina a anunțat că formația pregătită de Mircea Lucescu îl dorește și ea pe fundașul central 28 de ani al liderului din Liga 1.

Formația din Emiratele Arabe Unite este antrenată de Sergiy Rebrov, fostul principal de la Dinamo Kiev, iar Mircea Lucescu a reacționat, fiind îngrijorat de faptul că l-ar putea pierde pe Burcă.

CITEȘTE ȘI –>> LEONARD DOROFTEI, DUPĂ CE A EMIGRAT DIN ROMÂNIA: „PARCĂ ERAM CONSIDERAT UN CERȘETOR. M-A DURUT”

Totuși, presa din Ucraina ia în calcul și varianta ca acesta să ajungă la Kiev liber de contract vara viitoare.

Sursa foto- Profimedia Images

„Rebrov fură de la Dinamo Kiev. Seicii interceptează un apărător încântător. Dinamo Kiev doreşte să-şi întărească apărarea cu Andrei Burcă, în vârstă de 28 de ani, de la CFR Cluj. Mircea Lucescu este îngrijorat, din cauza că ar urma să-l piardă pe fotbalist”, au scris cei de la publicația Zbirna.24tv.ua.

CITEȘTE ȘI –>> VESTE GREA PENTRU DAN PETRESCU! CFR CLUJ A PRIMIT O OFERTĂ AVANTAJOASĂ PENTRU ANDREI BURCĂ

 

andrei burcăcfr clujAl Ainmircea lucescurealitateadinamo kiev