Boost de încredere pentru Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu poţi într-o lună să faci mari minuni!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 20:31,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Tehnicianul ardelenilor este departe în momentul de față de rezultatele istorice obținute la cârma celor de la CFR, iar parcursul din ultima vreme a făcut ca postul lui Petrescu să fie pus sub semnul întrebării!

Revenit în urmă cu puțină vreme pe banca campioanei României, în locul lui Marius Șumudică, tehnicianul în vârstă de 53 de ani nu găsește deocamdată rețeta succesului în Gruia. Dacă în competiția internă CFR a pierdut din avansul față de contracandidatele la titlu, nici în Europa lucrurile nu stau prea bine pentru „feroviari”, care sunt ultimii în grupele Conference League.

În ciuda acestor lucruri, fostul președinte al CFR-ului, Iuliu Mureșan, sare în apărarea lui Dan Petrescu. Actualul oficial al lui Dinamo este de părere că „Bursucul” are nevoie de timp, dar și de mai multe transferuri pentru a obține din nou rezultatele așteptate de către patronul Neluțu Varga și toată suflarea alb-vișinie.

”Din păcate, nu a jucat foarte bine CFR. Alkmar este o echipă bună, au nişte jucători… individualităţi, fotbalişti, care au jucat în naţionala Ţărilor de Jos, cum se spune acum. Au fost mai buni decât CFR şi, din păcate, CFR a dorit, dar nu a putut mai mult.

Suferă pentru că CFR era obişnuită să câştige, să facă puncte în grupe în Champions League şi Europa League, nu în Conference League. Nu poţi într-o lună şi un pic să faci mari minuni, plus mari schimbări. Trebuie să mai aducă jucători la iarnă, trebuie să îşi facă Dan Petrescu lotul după cum vrea el să joace echipa şi să fie echipă. Are un nivel campionatul şi CFR pentru nivelul campionatului e locul 1, clar, se vede, e pe locul 1 detaşată”, a spus Iuliu Mureşan, la TelekomSport.

Citește și CE URMEAZĂ PENTRU DAN PETRESCU DUPĂ DOUĂ EȘECURI LA RÂND: „SUNT 100% SIGUR”

declaratiicfr clujrealitateadan petrescuiuliu mureșan