SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Borja Valle şi Isma Lopez, nervoşi că nu şi-au primit încă banii de la Dinamo: ,,Au făcut scandal mare”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:42,
Dinamo, Deian Sorescu şi Borja Valle
Dinamo, Deian Sorescu şi Borja Valle

După ce au fost păcăliţi de către spaniolul Pablo Cortacero, Isma Lopez şi Borja Valle, foşti jucători la Dinamo, s-au adresat la FIFA pentru a-şi primi restanţele financiare.

Deşi au avut câştig de cauză la FIFA în procesele pe care le-au intentat, jucătorii încă nu şi-au primit banii, chiar dacă lui Dinamo i s-a ridicat între timp şi interdicţia de a face transferuri. FIFPro a dat un comunicat prin care i-a avertizat pe jucătorii străini cu privire la problemele din fotbalul românesc.

Emilia Hulubei, preşedintele AFAN, a vorbit despre comunicatul dat de către FIFPro. Acesta a dezvăluit că Borja Valle şi Isma Lopez au făcut mare scandal când au văzut că lui Dinamo i s-a ridicat interdicţia la transferuri, iar aceştia nu au primit niciun ban.

Citește și MIRCEA REDNIC, TOT MAI APROAPE DE DINAMO! CONDIȚIA PUSĂ DE ANTRENOR PENTRU A REVENI ÎN „GROAPĂ”

,,Comunicatul este foarte întemeiat și uitați unde s-a ajuns…Am fost luați și noi la întrebări la un congres în urmă cu o săptămână în Cipru despre tot ce se întâmplă prin România. FIFPro ne-a chestionat oficial. Totul a plecat de la aceste probleme mari de tot de la Dinamo și Astra.

Sunt prea multe litigii, iar Isma Lopez și Borja Valle au făcut scandal mare după ce au văzut că lui Dinamo i s-a ridicat interdicția la transferuri, iar ei nu au primit niciun ban, deși au câștigat litigiile. Ce pot eu să mai spun? Noi tot am tras semnale de alarmă.

Noi tot le spunem jucătorilor să nu mai stea și să își păsuiască conducătorii. Uite unde se ajunge! De ani de zile la Astra este aceeași problemă, iar acum sunt probleme uriașe și la Dinamo. Sunt și alte cluburi, nu doar cele două.

Prin Liga 2 o să avem cinci echipe în insolvență, iar prin Liga 1 o să avem trei. Păi, unde ne ducem cu fotbalul? Jucătorii trebuie să își depună memorii chiar și după o lună ca să fie siguri că nu rămân cu buza umflată. Dacă îi vor păsui în continuare pe conducători, atunci să nu se mire că după ce nu au luat banii atâtea luni, se vor trezi că acele cluburi vor intra apoi în insolvență.”, a declarat Emilian Hulubei, pentru ProSport.

Citeşte şi AVERTISMENT ÎN PRIVINŢA LUI DARIO BONETTI: ,,ULTIMA DATĂ A DURAT PROCESUL CU EL DOI ANI”

realitatealiga 1Borja Valleemilian hulubeiIsma Lopezdinamo