BREAKING NEWS | Bomba de la FCSB! ,,Gigi Becali i-a propus oficial lui Edi Iordănescu rezilierea!”,,E în continuare supărat, afectat”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 13 noiembrie 2021, ora 01:08,
Gigi Becali vs Edi Iordănescu
Gigi Becali vs Edi Iordănescu

Bomba de la echipa lui Gigi Becali a fost aruncată în aer. Apopiaţii clubului cu baza de pregătire în Berceni au lansat informaţia că Gigi Becali i-a propus lui Edi Iordănescu rezilierea contractului.

La Radio Sport 1, jurnalistul Gabi Safta a transmis informaţia care i-a speriat şi luat prin surprindere pe fanii FCSB-ului. Acesta a relatat faptul că finanţatorul FCSB-ului i-a propus rezilierea de cintract lui Edi Iordănescu şi ar fi invocat ca motiv jocul deloc spectaculos al echipei.

,,Știrea de ultimă oră de la FCSB sună exact așa: Gigi Becali i-a propus în mod oficial lui Edi Iordănescu încetarea contractului pentru lipsa fotbalului spectacol. Neoficial însă, toti sunt convinși că propunerea a venit pentru că Edi nu a acceptat vreodată interacțiunea patronului în problemele tehnice. Că nu a acceptat să facă echipa așa cum ar fi vrut Becali, că nu a operat schimbări la comanda patronului. Aceleași surse sigure spun că Edi pleacă în decembrie de teamă că în cazul unui refuz, patronul îi va face viața un coșmar și asta ar afecta în mod sigur întreaga echipă.”

Citeşte şi ANGHEL IORDĂNESCU, CONVERSAŢIE CU GIGI BECALI: ,,PERFORMANŢA SE FACE PE REZULTAT”

După ce Gabi Safta i-a speriat pe fanii FCSB-ului, Gheorghe Mustaţă, liderul de galerie al ,,roş-albaştrilor”, a reacţionat la Radio Sport 1. Acesta susţine că a vorbit cu Edi Iordnescu şi că tehnicianul este supărat după declaraţiile lui Gigi Becali, însă nu vrea să părăsească echipa.

,,Confirm că Edi este în continuare foarte supărat, afectat de implicarea lui Gigi Becali. Mai știu că Edi nu vrea să plece, dar că asta nu mai depinde de el. Îi transmit domnului Gigi Becali că hotararea întregii galerii este că în cazul în care Edi va fi împins spre plecare, prin orice mijloace, să nu mai acceptăm un alt antrenor. Edi este antrenorul nostru, unicul. Dacă pleacă, să vină Gigi pe bancă. Să-și asume și să nu mai caute pe altcineva, că nu are pe cine și chiar nu cred că altul mai semnează.”, a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru Radio Sport 1.

Citeşte şi UNDE POATE AJUNGE BUDESCU, DACĂ PLEACĂ DE LA FCSB: ,,MĂ INTERESEAZĂ”

edi iordanescugheorghe mustațăfcsbrealitateagigi becali