BREAKING NEWS | Florinel Coman a comis-o! Vedeta FCSB, fără permis la volan

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 22 februarie 2021, ora 20:12,
coman suparat
coman suparat

Florinel Coman (22 ani), fotbalistul FCSB, a comis-o!

Jucătorul roș-albaștrilor a fost prins fără permis la volan și s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

”La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanta către Bucuresti, a fost inregistrat de aparatul radar, circuland cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identitatii conducatorului auto s-a stabilit că se numeste COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din mun Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere international, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere national. Din verificari s-a stabilit ca nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor.” se arată în comunicatul Poliției.

Citește și Metoda Becali, explicată chiar de patronul FCSB: ”Îi cert pe Moruțan și Coman ca să îi motivez!”

permisrealitateaFlorinel Coman