Câți spectatori vor putea asista la Roland Garros 2021

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 12 mai 2021, ora 21:32,
Roland Garros-profimedia-0560704250

5.388 de spectatori pe zi vor vor avea acces la Roland Garros, dar sesiunile de seară se vor juca fără fani până la 9 iunie, potrivit Federaţie Franceze de Tenis.

Din 9 iunie, numărul spectatorilor la meciurile din timpul zilei va urca la 13.146, , dar spectatorii vor trebui să prezinte un test PCR negativ sau un certificat de vaccinare.

În ceea ce privește publicul și biletele, Federația a acționat în strânsă colaborare cu Ministerul Educației Naționale, Tineretului și Sportului, precum și cu serviciile de stat pentru a organiza turneul cu numărul maxim de spectatori posibil și protocoale de sănătate optimizate pentru a garanta sănătatea și siguranța tuturor spectatorilor prezenți pe stadion. În timpul acestei ediții a turneului din 2021, plasarea în stand va fi supusă unui protocol precis„, se arată în comunicarul emis de Federația Franceză de Tenis.

Sursa Foto: Profimedia Images Photo Stephane Allaman / DPPI

Turneul de la Roland Garros va avea loc în perioada 30 mai – 13 iunie, după ce a fost amânat o săptămână. Simona Halep (locul 3 WTA), Patricia Ţig (locul 63 WTA), Sorana Cîrstea (locul 67 WTA) şi Irina Begu (locul 74 WTA) se află pe tabloul principal de la Roland Garros.

Citește și VIDEO | Simona Halep a abandonat în meciul cu Angelique Kerber, în turul 2 al turneului de la Roma

rolland garrossimona haleptenis
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”