Ce a spus Mircea Lucescu despre posibilitatea de a o prelua pe Dinamo alături de Ion Țiriac

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 14 februarie 2024, ora 23:56,
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Dinamo luptă în acest an pentru a evita retrogradarea directă. „Câinii” au prins curaj după victoria de luni seară cu scorul de 2-0 pe terenul Farului Constanța, actuala campioană a României.

Andrei Nicolescu exultă după rezultatul surprinzător obținut de echipa sa. Administratorul special al formației din „Ștefan cel Mare” este optimist pentru play-out.

La Dinamo ar fi nevoie de un investitor popent. Recent, s-a vorbit despre posibilitatea că Ion Țiriac să investească la echipa din Ștefan cel Mare.

Mircea Lucescu a fost cel a vorbit despre acest subiect, iar miercuri a oferit o nouă reacție.

”Cum rămâne cu colaborarea cu domnul Ţiriac, mai faceți stadionul?”, a fost întrebarea primită de Mircea Lucescu.

Antrenorul a refuzat, însă, să răspundă și a încheiat interviul: ”Nu știu, haideți să discutăm de altceva acum. Gata, mulțumesc!

”Am spus că sportul a evoluat mult, a devenit o artă. Faptul că această festivitate a avut loc în Ateneu, arată cât de aproape e sportul de artă. Poate, în momentul de față, începe să treacă peste prin dificultatea extraordinară care există pentru a fi campion.

Văzând ce s-a petrecut în seara asta, văzând pe scenă foști campioni mondiali, europeni, care au devenit conducători în federațiile respective și care dincolo de priceperea lor, aduc multă pasiune, dorință extraordinară de a reînnoda victoriile pe care noi le-am avut în trecut, pentru că victoria e importantă doar dacă mai aduce victorii, altfel e întâmplătoare.

Faptul că am primit acest premiu a fost o surpriză extrem de plăcută, mai ales că mă leagă de Țiriac admirația fantastică pe care o am față de el, pentru tot ce a făcut în sport”, a spus Mircea Lucescu.

ion țiriacmircea lucescusuperliga