SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ce a transmis Edi Iordănescu, din izolare, înainte de partida FCSB – CS Mioveni

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 09:53,
EDI IORDĂNESCU
EDI IORDĂNESCU

FCSB trece printr-o perioadă extrem de dificilă, asta după ce numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a crescut semnificativ în ultimele zile în cadrul lotului.

Formația bucureșteană se află în goana după liderul CFR Cluj, însă vicecampioana României va fi nevoită să se descurce fără antrenorul Edi Iordănescu, dar și fără mai mulți jucători importanți în următoarele etape.

Prima rundă peste care vor încerca să treacă cu brio va fi cea cu numărul 12 din Liga 1, atunci când FCSB o va întâlni pe CS Mioveni, diseară, de la ora 20:30.

Din motive legate de COVID-19, clubul finanțat de Gigi Becali nu se poate baza pentru partida cu nou promovata pe următorii jucători: Cătălin Straton, Sorin Şerban, Andrei Cordea, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu şi Adrian Şut.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | IMAGINI CU CORINA CACIUC. UNDE A FOST SURPRINSĂ NOUA IUBITĂ A LUI LAURENȚIU REGHECAMPF

Pe lângă aceste indisponibilități, FCSB nu se va putea baza nici pe Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Florinel Coman și Andrei Burlacu, care sunt accidentați sau în urmă cu pregătirea fizică, așa cum este în cazul mijlocașului de 18 ani.

Astfel că, înaintea partidei cu CS Mioveni, Edi Iordănescu, aflat în izolare, a transmis un mesaj mobilizator pentru formația sa: ”Puternici indiferent de moment!! Uniți indiferent de distanță!!”, se arată pe contul său personal al unei platforme de socializare.

Fără Edi Iordănescu și staff său, pe banca tehnică a celor de la FCSB vor sta, la meciul cu CS Mioveni, Eugen Nae, angajat pentru această perioadă, Thomas Neubert și Mihai Stoica.

CITEȘTE ȘI –>> MIHAI STOICA, MESAJ CATEGORIC: ”MULȚUMIM DIN SUFLET, OLI! NOI SUNTEM STEAUA”

mesajfcsbCovid-19liga 1realitateaedi iordanescu