Mihai Stoica, mesaj categoric: ”Mulțumim din suflet, Oli! Noi suntem STEAUA”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 15 octombrie 2021, ora 23:59,
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Situația din cadrul lotului de la FCSB este una de-a dreptul disperată. Bucureștenii vor juca cu CS Mioveni, sâmbătă de la ora 20:30, în etapa a 12-a din Liga 1.

O mare parte dintre jucători și din staff-ul tehnic, inclusiv Edi Iordănescu, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, astfel că vicecampioana României trebuie să se descurce fără ei la meciul de la Buzău.

Mihai Stoica a avut un mesaj clar pentru suporterii FCSB-ului, în această perioadă complicată pentru formația ”roș-albastră”.

”Chiar dacă avem doar 15 jucători apți cu noi (dintre care 4 U21), chiar dacă lipsesc Edi Iordănescu și 4 membri ai staff-ului tehnic precum și alți colegi de care aveam nevoie, chiar dacă am fost din nou alungați din municipiul București (cu 3 stadioane ridicate din bani publici care ne puteau găzdui contracost)…

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | COSMIN OLĂROIU, ÎN CULMEA FERICIRII! VESTEA NEAȘTEPTATĂ VENITĂ DE LA DUBAI

Suntem încrezători… pentru că – la fel ca anul trecut în derby – băieții se mobilizează exemplar în astfel de situații, pentru că Buzăul este orașul din provincie cu cel mai mare procent de steliști, pentru că Peluza Nord Steaua Oficial va fi din nou lângă noi mâine și pentru că suntem STEAUA (după unii, puțini, doar FCSB)!”, a postat managerul general al FCSB-ului, pe Facebook.

De asemenea, Mihai Stoica a ținut să-i transmită mulțumiri și lui Cosmin Olăroiu, cel care a acceptat să-l lase pe Eugen Nae, antrenorul de portari din staff-ul lui, să-i țină locul omologului său din staff-ul FCSB-ului, Marius Popa, testat pozitiv la COVID-19.

”Mulțumim din suflet lui Oli pentru ajutorul necondiționat oferit și lui Eugen Nae care mâine își va suplini prietenul (și fostul coleg)”, a mai scris Mihai Stoica.

CITEȘTE ȘI –>> FCSB, PRIMA VESTE BUNĂ DUPĂ IZBUCNIREA CAZURILOR DE COVID-19 LA ECHIPĂ!

realitateaOlăroiumioveniliga 1mihai stoicafcsb