Ce făcea Reghecampf când se cânta inmul înainte de primul meci al naționalei României la EURO 2024

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 18 iunie 2024, ora 20:16,
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a fost surprins într-o situație stânjenitoare când se intona imnul României la meciul cu Ucraina de la EURO 2024.

Ipostaza uluitoare în care a fost surprins Reghecapf la intonarea imnului României, înaintea meciului cu Ucraina

Naționala României a debutat cu victorie la EURO 2024, învingând Ucraina cu 3-0. Antrenorul Laurențiu Reghecampf este analistul celor de la Prima Sport, văzând meciurile din studio, alături de alți invitați.

Înainte și după meciuri, ei comentează partidele. La fel s-a întâmplat și la partida România – Ucraina. Numai că exact în timpul intonării imnului țării noastre pe stadionul din Munchen, Reghecampf a găsit de cuviință să-și toarne de zor dintr o sticlă de rom pe care a adus o de acasă.

Conform surselor Realitatea Sportivă, colegii de platou s au uitat uluiți și au refuzat politicos îndemnul lui Reghe de a bea un pahar. În schimb, i-au și făcut poze și chiar le au postat pe story.

Problemele lui Reghe cu alcolul datează de ceva timp. Patronul Universității l a dat afară de la echipă din cauza petrecerilor presărate cu alcool și manele în cadrul echipei. Mihai Rotaru a declarat că la echipa lui nu a existat așa ceva până la venirea lui Reghe.

Chiar și Victor Pițurcă a declarat ca bea o sticlă de votcă înainte de meci. Nici la meciul cu Ucraina nu s a putut abține, spre stupefacția colegilor, și încet încet a golit sticla de rom. Colegii i au explicat că, la tv, în timpul programului de muncă este interzis alcoolul, dar Reghe a ridicat din umeri și a continuat să tragă la măsea să prindă curaj, probabil pentru a comenta.

Conform surselor Realitatea Sportivă, Reghe și-ar fi luat averisment de la conducerea trustului.