Ce l-a impresionat pe Thierry Henry la Manchester City – Real Madrid: „Pur și simplu uimitor”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 18 aprilie 2024, ora 11:11,
thierry-henry
thierry-henry

Thierry Henry, 46 de ani, fost mare atacant la Arsenal și Barcelona, a analizat meciul dintre Manchester City și Real Madrid, 1-1, 3-4 după loviturile de departajare.

„Manchester City a avut mingea, a forțat, dar felul în care Real Madrid s-a apărat este pur și simplu uimitor! Da, știu că au avut un singur șut pe poartă, golul, dar nici City nu a avut multe ocazii, acea bară și cam atât. Bineînțeles, și golul”, a comentat Henry la televiziunea CBS Sports.

Fostul vârf de la Arsenal și Barcelona a aplaudat prestația fundașului dreapta Dani Carvajal, care a jucat 110 minute și i-a avut adversari direcți pe Jack Grealish, apoi Jeremy Doku, fotbaliști împotriva cărora este dificil să te aperi.

„Am vorbit despre Bellingham, știm cu toții că el este liantul echipei, legătura dintre mijloc și cei doi atacanți, dar Carvajal… a primit rapid un cartonaș galben, a trebuit să se apere toată seara în fața lui Grealish, apoi Jeremy Doku. Ce meci a făcut!

De asta spun… iubesc felul în care joacă Manchester City, este uimitor, dar există ceva numit apărare. Poți controla un joc și apărându-te bine! Oamenii vor spune că City a fost echipa mai bună, dar să te aperi face parte din joc. S-au apărat atât de bine, nu au lăsat multe șanse adversarului”, a afirmat Thierry.

arsenalmanchester cityreal madridliga campionilorThierry Henrybarcelona