Ce spun americanii despre Simona Halep înainte de startul la Wimbledon: ,,Abia acum urmează cea mai bună versiune a ei”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 22 iunie 2021, ora 18:56,
Simona Halep/Sursa foto- Credit Photo Laurent Lairys / DPPI, Profimedia Images
Simona Halep/Sursa foto- Credit Photo Laurent Lairys / DPPI, Profimedia Images

Retrasă de la Bad Homburg, turneul pe iarbă dinaintea participării la Wimbledon, Simona Halep se pregătește să revină în circuit la Grand Slam-ul englez.

Simona Halep, numărul 3 WTA, încă nu și-a reveniT în urma accidentării suferite în turneul de la Roma, dar speră să fie acum aptă din punctul de vedere al sănătăţii la competiția ce va lua startul pe 28 iunie la Londra.

Americanii au vorbit despre participarea Simonei Halep la Wimbledon, despre care spun că ar fi fost favorita turneului dacă nu suferea mai multe accidentări. Aceştia mai spun că abia de acum încolo va urma cea mai bună versiune a Simonei Halep.

Halep și Zheng. Foto: Profimedia

,,Sunt motive de optimism deși accidentările conspiră să o țină departe de teren. Simona ar fi fost cu siguranță favorită la Roland Garros și chiar și la Wimbledon dacă nu ar fi apărut acea accidentare la gambă. Însă românca a depășit momente și mai grele de-a lungul carierei. Experiența câștigării a două titluri de Grand Slam alături de înțelepciunea obținută în timpul pandemiei vor aduce cea mai bună versiune a Simonei Halep. Abia acum urmează să vină.

Orice s-ar întâmpla, fiți convinși că Simona se va evidenția din nou prin efort și implicare, dacă va fi sănătoasă. Ar ajuta-o un serviciu doi îmbunătățit și ceva mai mult curaj pentru a urca la fileu.”, au scris cei de la Tennis.com.

Turneul de tenis de la Wimbledon (The Championships, Wimbledon) este cel mai vechi și mai prestigios dintre cele 4 turnee de Grand Slam. „Super Simo” a câștigat turneul pe iarbă în 2019 în fața Serenei Williams. Anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus, turneul din Regatul Unit a fost anulat.

CITEȘTE ȘI SIMONA HALEP, FAVORITA NUMĂRUL 2 LA WIMBLEDON! CUM ARATĂ NOUL CLASAMENT PUBLICAT DE WTA

teniswimbledonwtasimona haleprealitatea