SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ce spune Ilie Năstase, după ce Simona Halep a coborât în clasamentul WTA: ,,Contează că a fost cândva locul 1”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 20 septembrie 2021, ora 19:08,
Ilie Năstase şi Simona Halep
Ilie Năstase şi Simona Halep

După ce s-a cununat la Constanţa cu Toni Iuruc recent, Simona Halep nu a primit cea mai bună veste din partea forului mondial de tenis feminin.

Sportiva din România a coborât în clasamentul WTA de pe locul 11 până pe poziţia a 14-a, având un total de 3.152 de puncte, după ce le-a pierdut pe cele pe care le-a câştigat anul trecut la Roma.

Ilie Năstase, fost lider ATP şi apropiat al Simonei Halep, este de părere că actuala poziţie a sportivei din clasamentul WTA nu reflectă adevărata valoare a jucătoarei de tenis. Acesta mai spune că importamnt este faptul că Halep a fost cândva numărul 1 mondial.

,,Nu mai contează acum pe ce loc este Simona Halep, dacă a fost odată pe locul 1. Aia contează. Că este acum pe loc cu 14, după mine, asta nu mai contează. Ea oricum nu este jucătoare de locul 14. Clasamentele nu spun întotdeauna adevărul. Simona Halep joacă de numărul 1, 2, 3, acolo. Clasamentele nu mai contează. Ştiu că o să joace la Indian Wells şi la Cluj şi la Turneul Campioanelor dacă se califică.”, a declarat Ilie Năstase la Centrul Naţional de Tenis.

Citeşte şi O NOUĂ SPECIE DE INSECTĂ A FOST DENUMITĂ „SIMONA HALEP”

ilie năstasewtasimona haleprealitateatenis