Ce trebuie să facă Dennis Man pentru a pleca de la FCSB! ,,Becali ia peste 15 milioane de euro pe el”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 15:35,
dennis man

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1 în acest sezon, iar transferul la o echipă din afară pare unul iminent. 

Man este golgheterul Ligii 1, la egalitate cu colegul Florin Tănase, ambii reuşind să înscrie de câte 9 ori în actualul sezon.

După forma arătată de jucător în Liga 1, Becali speră să obţină milioanele de euro mult visate de pe urma unui viitor transfer. Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, ştie cum ar putea patronul de la FCSB să obţină sumă dorită pentru mijlocaşul de 22 de ani.

Dragomir susţine că latifundiarul din Pipera ar putea să ia peste 15 milioane de euro pentru fotbalist, dacă acesta ar impresiona şi la prima reprezentativă a României.

,,Dacă Man face un singur meci bun la națională, Becali ia peste 15 milioane de euro pe el. Fotbaliștii de valoare sunt din ce în ce mai puțini”, a spus Mitică Dragomir pentru AS.ro.

Man este cel mai căutat jucător de la FCSB, iar ofertele nu au întârziat să apară, dar toate au fost refuzate pentru că nu s-au ridicat la aşteptările lui Gigi Becali.

Deşi joacă de foarte mult timp la gruparea din Berceni, Man spune că nu se gândeşte încă la un transfer.

,,Nu mă gândesc la un transfer, nu este un target acest lucru. Eu încerc să cresc de la meci la meci, să am evoluții mai bune. Prefer să câștig titlul cu echipa mea, iar apoi să iau o decizie foarte bună pentru mine”, a spus Dennis Man în urmă cu câteva zile.

Man are cel mai bun început de sezon pentru FCSB. Acesta a reuşit să marcheze în total 12 goluri şi să ofere 7 pase de gol în 11 partide.

Citeşte şi Reacţie virulentă în scandalul FCSB – CSA! ,,Dacă nu exista FCSB, probabil nu exista nici Steaua”

dragomirtransferromaniamanbecalifcsbrealitateanationalaliga 1
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”