CFR Cluj a scăpat ușor: „Rapid putea să mai dea vreo două goluri, dacă se forța puțin”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 18 octombrie 2021, ora 09:28,
Rapid – CFR Cluj
Rapid – CFR Cluj

Rapid a câștigat cu CFR Cluj, scor 2-0, și a bifat prima victorie după cinci meciuri consecutive în Liga 1. CFR Cluj a pierdut al doilea meci al sezonului în competiția internă.

La finalul partidei ce a avut loc la Mioveni, Dumitru Dragomir a analizat prestația celor două combatante și a avut câțiva jucători remarcați, din ambele tabere.

Fostul șef al LPF a fost surprins de evoluția lui Cătălin Hlistei și i-a lăudat pe cei doi portari, Horațiu Moldovan și Otto Hindrich.

”Hlistei a jucat senzațional, are o capacitate bună de efort. Rapid putea să mai dea vreo două goluri, dacă se forța puțin. Să știți că Rapid e greu de bătut, vine imediat pe două linii după ce pierde mingea. CFR n-a jucat absolut nimic! Nu știu ce se întâmplă cu ea.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | CUM A AJUTAT GIGI BECALI UN FOST PATRON DE CLUB DIN LIGA 1: „I-AM TRIMIS 10 TRATAMENTE DE COVID!”

Și portarul Rapidului a fost bun, chiar dacă nu a avut mari probleme azi. Portarul de la CFR nu avut ce să facă. Puștiul ăsta (n.r. Otto Hindrich) chiar a apărat bine, se face portar bun.

Iosif rămânea sigur la echipă, chiar dacă pierdea. Până la sfârșitul sezonului nu îl dă afară. E unul dintre cei mai buni antrenori din țară. Uitați ce face! Cine îl punea pe Hlistei fundaș dreapta? Dracu! Nici eu, care îl știu bine, nu îl puneam. Și schimbările pe care le face, are un ochi extraordinar”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI –>> MIHAI IOSIF, FERICIT DUPĂ SUCCESUL CU CFR CLUJ! CE SPUNE DESPRE DERBY-UL CU DINAMO, DIN ETAPA VIITOARE

hlisteirapidotto hindrichcfr clujliga 1horațiu moldovandumitru dragomir