SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Champions League | Ronaldo, erou pentru Man. United în duelul cu Atalanta! Chelsea şi Bayern, instrucţie cu Malmo şi Benfica

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021, ora 23:55,
Cristiano Ronaldo/Sursa foto: Profimedia Images
Cristiano Ronaldo/Sursa foto: Profimedia Images

Etapa a 3-a a grupelor de UEFA Champions League a oferit un nou spectacol fotbalistic. Cristiano Ronaldo a fost din nou erou pentru Manchester United.

După ce Atalanta a condus cu scorul de 2-0, Manchester United a revenit în repriza a doua, a egalat la 2, iar Cristiano Ronaldo a adus victoria pe final, scor 3-2.

De asemenea, Chelsea, echipă tot din Anglia, a făcut scorul serii în Champions League, în duelul cu suedezii de la Malmo, scor 4-0, la fel ca Bayern cu Benfica. Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, a piedut pe Cam Nou, cu Barcelona.

Rezultatele serii în Champions League

Barcelona – Dinamo Kiev, scor 1-0, a marcat Gerard Pique, în minutul 36.

Salzburg – Wolfsburg, scor 3-1, au marcat Adeyemi, în minutul 3, Okafor, în minutele 65 şi 77, respectiv Nmecha pentru Wolfsburg, în minutul 15.

Lille – Sevilla, scor 0-0.

Zenit – Juventus, scor 0-1, a marcat Kulusevski, în minutul 86.

Manchester United – Atalanta, scor 3-2, au marcat Pasalic, în minutul 15 şi Demiral, în minutul 29, respectiv Rashford, în minutul 53, Maguire, în minutul 75 şi Cristiano Ronaldo, în minutul 81.

Young Boys – Villareal, scor 1-4, au marcat Elia, în minutul 77, respectiv Pino, în minutul 6, G. Moreno, în minutul 16, A. MOreno, în minutul 89 şi Chukwueze, în minutul 90+2.

Benfica – Bayern, scor 0-4, au marcat Sane, în minutele 70 şi 85, Everton, autogol în minutul 80 şi Lewandowski, în minutul 82.

Chelsea – Malmo, scor 4-0, au marcat Christensen, în minutul 9, Jorginho, în minutele 21 şi 57, respectiv Havertz, în minutul 48

Salzburg vs Wolfsburg/Sursa foto: Profimedia Images
Salzburg vs Wolfsburg/Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi CHAMPIONS LEAGUE | MIRCEA LUCESCU, ÎNVINS DE BARCELONA PE CAMP NOU! CÂT S-A ÎNCHEIAT SALZBURG – WOLFSBURG

Atalantaronaldomalomomanchester unitedchampions leaguerealitateachelsea