Cicâldău și Pigliacelli, șanse mari să nu mai continue în Bănie! Situația celor doi fotbaliști

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 17:07,
CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook
CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

Alexandru Cicâldău și Mirko Pigliacelli au șanse foarte mari să părăsească în această vară trupa pregătită de Marinos Ouzounidis.

Cei doi au fost printre cei mai importanți fotbaliști din ultimele sezoane în Bănie și au contribuit decisiv la trofeele câștigate de CSU Craiova în acest an: Cupa și Supercupa României. Dar acum, ProSport notează că cei doi pot pleca în vara asta de la echipă.

CFR Cluj – CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

Cotat la 6,5 milioane de euro, mijlocașul care a împlinit la începutul lunii vârsta de 24 de ani a atras atenția mai multor formații din străinătate, iar cea mai concretă ofertă ar fi de la Galatasaray. Mihai Rotaru și-ar fi dat acordul că jucătorul său poate pleca dacă primește o ofertă avantajoasă, care s-ar învrâti în jurul sumei de opt milioane de euro.

Cicâldău a ajuns în Bănie în 2018, pentru un milion de euro de la Viitorul, acolo unde a fost campion al Ligii 1 în 2017.

Mirko Pigliacelli, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

Referitor la Pigliacelli, intrat în ultimul an de contract, ar putea pleca pentru ca oltenii să încaseze o sumă de bani în schimbul său. Acest lucru e agreat de oficialii din Bănie mai ales că au adus încă un portar de valoare, pe David Lazar, de la Astra.

De Pigliacelli se interesează echipe din Italia, dar acestea nu sunt dispuse să plătească suma cerută de craioveni pentru portarul cotat la 1,5 milioane de euro, care avut un sezon cu 21 de clean sheet-uri în Liga 1 și a fost declarat ”omul meciului” în Supercupa de sâmbătă.

CITEȘTE ȘI –>> MIHAI ROTARU PREGĂTEȘTE TRANSFERURILE PENTRU TITLU! CSU CRAIOVA VREA DOI INTERNAȚIONALI ROMÂNI

pigliacellicraiovacicâldăurealitateatransfer