Mihai Rotaru pregătește transferurile pentru titlu! CSU Craiova vrea doi internaționali români

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 20:27,
Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

CSU Craiova a ratat și în sezonul precedent câștigarea Ligii 1, astfel că formația pregătită de Marinos Ouzounidis nu mai concepe pași greșiți și în noua ediție de campionat!

Echipa patronată de Mihai Rotaru a terminat pe pe locul 3 în ierarhia Ligii 1 la finalul sezonului trecut și a ratat pentru al doilea sezon consecutiv șansa de a-și trece în vitrină trofeul de campioană. După au izbutit să cucerească Cupa și Supercupa României, oltenii vor cu orice preț să cucerească și titlul, astfel că sunt gata să puncteze semnificativ și la capitolul transferuri.

Cu o campanie de achiziții modestă până în momentul de față, patronul celor de la CSU Craiova își dorește să se mai întărească cu doi fotbaliști de la Astra Giurgiu, formație care va evolua din noul sezon în eșalonul secund. Potrivit informațiilor GSP, Mihai Rotaru îi dorește în continuare pe Valentin Gheorghe și Albert Stahl, în ciuda faptului că tranzacțiile păreau blocate din cauza pretențiilor financiare ale celor doi.

La primele discuții, imediat după încheierea sezonului trecut, cel Valentin Gheorghe a solicitat nu mai puțin de 100.000 de euro bonus la semnătură și 10.000 de euro salariu lunar, în timp ce Stahl a dorit 60.000 de euro la semnătură și 10.000 de euro salariu lunar.

Ce a spus Mihai Rotaru, după ce a aflat cât vor să primească cei doi fotbaliști ai Astrei

„Păi, voi aveți maximum 5.000 de euro pe lună la Astra, nici nu vă luați banii, și vreți din prima un salariu de top?! Ar fi vorba să vă mai dăm ceva în plus, în jur de 7.000 de euro pe lună, și lefurile plătite la zi, totuși suntem în România”, a spus patronul celor de la CSU Craiova, în urmă cu puțină vreme.

Cotat la 900.000 de euro, Valentin Gheorghe a marcat 8 goluri și a dat 2 pase decisive în 34 de meciuri jucate pentru Astra Giurgiu în sezonul precedent, în timp ce Albert Stahl, evaluat la 400.000 de euro, a avut 3 reușite și a pasat decisiv de două ori în 33 de partide.

Citește și BAIARAM A IDENFICAT O NOUĂ RIVALĂ A OLTENILOR ÎN LUPTA PENTRU TITLU: „SPER SĂ CÂȘTIGĂM NOI LA FINAL”

mihai rotaruliga 1albert stahlvalentin gheorgherealitateacsu craiova