Cine este bărbatul misterios cu care Anamaria Prodan a petrecut Revelionul. Pozele care au încins internetul – cum s-au fotografiat cei doi

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 02 ianuarie 2022, ora 09:36,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a petrecut noaptea de Revelion la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, într-o locație exclusivistă, cu vedere spectaculoasă, alături de un bărbat misterios.

Cei doi s-au simțit bine unul în compania celuilalt, dar și a altui cuplu, dovadă fiind și fotografiile urcate de celebra impresară de fotbaliști pe platformele de socializare.

Enigmaticul bărbat cu care Anamaria Prodan s-a afișat la braț în noaptea dintre ani este Tudor Andrei Oros, originar din Bistrița. După ce a studiat în Marea Britanie s-a stabilit de șapte ani în Emiratele Arabe Unite, acolo unde a devenit un om de afaceri de succes.

Acesta este director executiv care conduce tot grupul de firme Carfax Education, localizate în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.

De asemenea, bărbatul are legături și cu platforma de Online Education, care implementează tehnologia Blockchain prin programul Learn to Earn, unde este implicată și Anamaria Prodan, care este investitor și partener în proiectul The Online School, prima școală online acreditată cu bazele în Oxford prin Carfax College.

CITEȘTE ȘI –>> Anamaria Prodan continuă dezvăluirile explozive despre Reghecampf: „A decăzut cumplit, a intrat într-o lume pe care nu vrem s-o pomenim”

Prin respectivul program, se reduce prețul de acces la educația de top pe sistemul britanic și se dă access la educație Premium familiior cu posibilități limitate.

Astfel, nu e de mirare că Anamaria Prodan și Tudor Oros s-au cunoscut prin intermediul respectivului proiect și au devenit apropiați.

CITEȘTE ȘI –>> Anamaria Prodan, în topul celor mai bogați români: „Asta reprezintă cam 50% din averea mea!”

revelionscoala onlineanamaria prodantudor orosantreprenor
Cele mai populare stiri
Special