Cine sunt favoriții lui Cortacero pentru preluarea băncii tehnice a lui Dinamo?! Fanii au însă o altă variantă

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 09:43,
cortacero-dinamo-fani

Situația tensionată de la Dinamo continuă, iar conducătorul clubului din Ștefan cel Mare a declarat că meciul de Cupă cu Viitorul va fi ultimul pentru Cosmin Contra pe banca „câinilor”!

După ce relațiile din Cosmin Contra și spanioli s-au răcit în ultime vreme, „Guriță” a declarat că vrea să plece de la echipă deoarece s-a simțit mințit de spanioli și nu ar vrea să mai continue să muncească într-un mediu toxic.

Proaspăt eliminat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație, Pablo Cortacero rămâne însă conducătorul echipei „alb-roșii” și a declarat că îl va demite pe Contra din cauza comportamentului acestuia din ultimul timp față de club. Ulterior, Cortacero a declarat și că deja a ajuns la un acord cu un nou antrenor, dar deocamdată nu îi poate da numele.

Citește și CFR Cluj, avertizată de un greu din fotbalul românesc: ”Primăvara europeană? Foarte greu!”

Potrivit ultimelor informații, cel mai probabil la Dinamo va venit un antrenor spaniol, iar una dintre variantele lui Cortacero ar putea fi Jose Luis Oltra (51 de ani), un apropiat al actualului acționar majoritar de la Dinamo.

Oltra este liber de contract în acest moment după despărțirea de Racing Santander, formație din liga a treia spaniolă. De-a lungul carierei, Oltra a mai antrenat echipe precum Levante, CD Tenerife, Almeria, Deportivo La Coruna, Mallorca, Murcia, Recreativo Huelva, Cordoba și Granada.

Un alt nume care ar putea fi luat în considerare de Cortacero ar fi cel al lui Lucas Alcaraz (54 de ani), liber de contract și el după ce a fost demis de la Albacete, în urma rezultatelor modeste de pe banca ibericilor. Alcaraz a pregătit și el de-a lungul carierei sale mai multe echipe din Spania, printre care cele mai importante fiind Granada, Almeria, Real Zaragoza, Cordoba, Levante sau Elche.

O a treia variantă pentru postul de antrenor al „câinilor” ar fi cea a lui Gigi Mulțescu, tehnicianul care a fost dat la o parte de spanioli în momentul venirii în România, pentru a-i face loc lui Cosmin Contra. Mulțescu ar fi o variantă pe placul suporterilor, „Smurdul” fiind bine cunoscut pentru faptul că are experiența de a redresa echipele pe care le pregătește în momentele grele.

Citește și O nouă tragedie în sportul românesc! Un mare antrenor a murit din cauza COVID-19

Totuși, varianta agreată de toată suflarea dinamovistă este cea a lui Mircea Rednic, fostul jucător, dar și antrenor al celor la Dinamo fiind în acest moment favoritul suporterilor din Ștefan cel Mare.

Un alt motiv pentru care „Puriul” este dorit la echipă este acela că ar putea investi la clubul din „Groapă” așa cum intenționa anul trecut, când echipa era condusă de Ionuț Negoiță. În 2019, Rednic voia să vireze în conturile clubului suma de 500.000 de euro și să se ocupe de aducerea unor investitori din Belgia, dar în cele din urmă a fost alungat de la echipă de fosta conducere.

Citește și Papură s-a săturat de zvonuri: ”Povestiți-mi și mie despre Rădoi!”

realitatealiga 1dinamocortaceroantrenor
Edi Iordanescu

Ce spune Edi Iordănescu despre preluarea unei noi echipe! Principala condiție impusă de tehnician

arena_nationala

Detalii despre voluntarii din București de la EURO 2020: „Este un moment istoric”