Ciprian Marica este șocat de reținerea lui Victor Pițurcă! Reacția fostului atacant al naționalei

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 30 ianuarie 2023, ora 21:23,
Jucătorul care l-a dezamăgit pe Victor Pițurcă la Campionatul European din Germania: „De la el aveam mai multe așteptări”
Jucătorul care l-a dezamăgit pe Victor Pițurcă la Campionatul European din Germania: „De la el aveam mai multe așteptări”

Fostul selecționer Victor Pițurcă a fost reținut de procurorii DNA, fiind acuzat într-un dosar care vizează achiziții în timpul pandemiei.

Vreau să cred că e o greșeală”, a spus Ciprian Marica despre situația lui Victor Pițurcă

El a fost audiat, luni dimineaţă, de către procurorii DNA. Ulterior, instituția a emis un comunicat prin care anunță că Gabriel Țuțu, șeful Romarm, și o „persoană” au fost reținuți pentru 24 de ore.

DNA nu l-a menționat pe Victor Pițurcă, deoarece în astfel de comunicate prezintă doar numele funcționarilor statului.

Îți dai seama că sunt șocat! Na, nu știu, sunt fără cuvinte. N-aș vrea să fiu în pielea dânsului. Poate e o greșeală și vreau să cred că e o greșeală”, a spus Ciprian Marica, potrivit PRO Arena.

Piţurcă a fost selecţioner al României de trei ori: 1998/1999, 2004/2009 şi 2011/2014. A mai pregatit echipe ca Steaua, Universitatea Craiova, FC U Craiova 1948 și Al Ittihad.

A fost component al echipei Steaua care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei, dar a jucat și finala Cupei Intercontinentale, 0-1 cu River Plate la Tokyo.

ciprian maricavictor piturca