Ciprian Marica, reacție dură după ce Ilie Năstase l-a acuzat că îi urmărește soția: „Sunt la limita ridicolului”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 24 ianuarie 2022, ora 16:24,
Ilie Năstase – Ciprian Marica
Ilie Năstase – Ciprian Marica

Ciprian Marica a reacționat printr-o postare pe Facebook după ce Ilie Năstase a spus despre el că este un hoțoman.

„Am venit alături de Ilie Năstase la rugămintea acestuia, pentru a putea dezvolta o bază sportivă a statului, unde să iși poată desfășura activitatea cluburile sportive, copiii și toți cei care fac mișcare pentru sănătate sau performanță, la standarde internaționale”, a scris Marica

„Am salubrizat și am deratizat, am scos zeci de tone de deșeuri din acea fostă bază sportivă. Am construit terenuri ultramoderne, importând materiale de cea mai bună calitate, la standarde de competiții internaționale. Am importat structuri unice în Romănia și am folosit specialiști din străinătate pentru a crea condiții optime pentru performanță și siguranță, așa cum rar se pot găsi în țara noastră”, a mai spus el.

„În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice, dorința comună de la acea vreme fiind de a soluționa problemele administrative și de a ajunge la zi cu obligațiile financiare restante.

Îmi îndrept în continuare atenția și energia înspre realizarea obiectivelor stabilite și deși au intervenit terțe persoane cu interese obscure, trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor.

Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea si să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe care nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit ca pe un membru al familiei mele!”, a scris Marica, pe Facebook.

Citește și ÎN CONFLICT CU MARICA, ILIE NĂSTASE A POVESTIT ITALIENILOR CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA: „E O MIZERIE”

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica a luat o nouă turnură. Fostul internațional a fost acuzat că l-a dat afară pe primul lider ATP din fundația ce-i poartă numele.

Miza ar fi fost terenurile de la Baza Voința, care sunt administrate de cei doi. Totul ar fi pornit de la niște neînțelegeri de ordin financiar. Aparent, cei doi s-ar fi împăcat și Ilie Năstase urma să fie reprimit în propria fundație. Lucrurile au luat însă o întorsătură negativă. Ilie Năstase l-a acuzat pe Ciprian Marica de fals în acte. Fostul jucător de tenis a spus că va merge mai departe cu procesul.

 Citește și Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica a ajuns la un nou episod: „Am făcut plângere penală”

realitatea.netilie năstaserealitateascandalciprian marica