Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica a ajuns la un nou episod: „Am făcut plângere penală”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022, ora 20:54,
Ilie Năstase – Ciprian Marica
Ilie Năstase – Ciprian Marica

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica a luat o nouă turnură. Fostul internațional a fost acuzat că l-a dat afară pe primul lider ATP din fundația ce-i poartă numele.

Miza ar fi fost terenurile de la Baza Voința, care sunt administrate de cei doi. Totul ar fi pornit de la niște neînțelegeri de ordin financiar. Aparent, cei doi s-ar fi împăcat și Ilie Năstase urma să fie reprimit în propria fundație. Lucrurile au luat însă o întorsătură negativă. Acum, Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica de fals în acte. Fostul jucător de tenis va merge mai departe cu procesul.

„E prima oară de când a izbucnit acest scandal în care eu am actele oficiale, ce a depus Ciprian cu tatăl și unchiul la judecătorie. La prima instanță s-a anulat, ei au cerut să fie membri fondatori ai acestei fundații și nu există. În fundația mea, membrii fondatori ies din fundație numai când mor. El ce a făcut? După ce a fost refuzat, a făcut o ședință, eu nu am fost prezent, că el menționează că eu am fost prezent și ceilalți doi membri fondatori ai mei, dintre care unul e în America și el a spus că noi am fost acolo și am decis ca el să nu mai fie membru fondator, ci doar simplu membru. El ce a făcut? A luat ce i-a dat răspuns judecătoarea și a folosit aceleași acte din 6 iulie.

Și au fost depuse pe 9 septembrie actele pentru a doua oara. Și doamna judecător Pătrașcu Laura Vasilica i-a acceptat și acolo în cererea lui e un scris al datei care e șters cu fake paste și a trecut cu pixul data. E un fals. Și al doilea fals e că eu la cererea de retragere din fundație, eu nu am semnat așa ceva. Deci el a făcut niște cereri de adeziune ale lui, tatălui și unchiului, uitați cum sunt scrise”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru ProSport.

Citește și ÎN CONFLICT CU MARICA, ILIE NĂSTASE A POVESTIT ITALIENILOR CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA: „E O MIZERIE”

Ilie Năstase a anunțat că a depus plângere penală împotriva lui Ciprian Marica.

„Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și am ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica.

A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, sunt și nași falși, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!”, a mai spus Ilie Năstase, potrivit sursei citate.

În plus, Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica și că îi urmărește soția.

„Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am vazut că cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână. Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta”, a mai spus Ilie Năstase.

Foto: Profimedia

Citește și Ciprian Marica, reacție în urma scandalului cu Ilie Năstase: „Acesta este singurul meu obiectiv”

ciprian maricailie năstase