Claudiu Keșeru a explicat forma slabă pe care o traversează: „E vina mea, nu dau vina pe nimeni”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 25 septembrie 2022, ora 08:27,
Claudiu Keșeru
Claudiu Keșeru

Atacantul Claudiu Keșeru a fost prezentat la UTA pe 31 mai, deși contractul cu FCSB îi expira la sfârșitul lunii iunie.

Claudiu Keșeru își asumă răspunderea pentru forma slabă pe care o traversează

S-a dus cu mult entuziasm la trupa pregătită de Ilie Poenaru, dar a avut evoluții modeste. A jucat 9 meciuri, fiind integralist doar în prima etapă, în deplasare, cu FC Argeș, și nu a marcat niciun gol.

Mai mult, chiar: a fost exclus din lot pentru o scurtă perioadă de timp, din cauza comportamentului pe care l-a avut în afara terenului.

Da, credeam că totul o să țină doar de mine. Chiar dacă m-am pregătit suplimentar, nu credeam că aceste luni în care nu am jucat în partea a doua a sezonului trecut le voi resimți atât de tare.

Am început sezonul și aveam impresia că nu sunt eu. Nu sunt mulțumit, aveam așteptări mari, am venit cu un entuziasm incredibil, dar acum mă simt mult mai bine.

Am și lucrat foarte mult, pe lângă antrenamente, să ajung la nivelul la care știu eu că pot să dau randament pentru a pune capăt acestei perioade. Nu eram eu mulțumit, nu mă simțeam bine fizic.

Deci e vina mea, nu dau vina pe nimeni. Încerc să am concluziile potrivite și soluțiile adaptate ca să pot reveni cât mai repede și mai bine”, a spus Keșeru, la Digi Sport Special.

superligaclaudiu keseru