Claudiu Keșeru a fost exclus din lotul celor de la UTA: „Vom vedea ce urmează”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 29 august 2022, ora 16:42,
Claudiu Keșeru
Claudiu Keșeru

Atacantul Claudiu Keșeru nu face parte din lotul echipei UTA pentru meciul cu CS Mioveni din Etapa a 8-a a Superligii, din cauza vieții extrasportive.

Claudiu Keșeru, exclus din lot după ce a fost la o petrecere la un hotel din Arad

UTA joacă marți, 30 august, de la ora 16:30, în etapa a 8-a din Superligă, în deplasare, cu CS Mioveni. În perspectiva acestui meci, antrenorul Ilie Poenaru nu se va baza pe serviciile atacantului Claudiu Keșeru, adus în această vară de la FCSB.

Jucătorul s-a dat lovit la partida cu FC U Craiova 1948. A acuzat un anumit virus care i-a provocat stări de rău, aceleași prin care au trecut și Cascini sau Vukcevic, dar cei doi au fost integraliști.

O seară mai târziu, sâmbătă, Keșeru a fost fotografiat pe scenă lângă un DJ la o petrecere care a avut loc la un hotel din Arad.

Conform regulamentului de ordine interioară, care este foarte strict din acest punct de vedere, Keșeru a primit o amendă”, a declarat, conform specialarad.ro, antrenorul Ilie Poenaru.

Acesta a mai spus că jucătorul desemnat a fi căpitanul echipei a venit în fața vestiarului și și-a prezentat scuze.

Keșeru a fost exclus din lotul cu care ne vom deplasa la Mioveni. Măsura mă afectează mai ales că victoria cu Craiova a costat scump și anumiți jucători acuză probleme medicale, așa cum sunt Postolachi, Erion Hoxhallari sau Erico.

Vom vedea ce urmează după acest meci cu Mioveni”, a mai precizat Ilie Poenaru, care nu cu mult timp în urmă făcea cunoscut că „perioada de adaptare a lui Claudiu Keșeru la Arad este finalizată. El este gata din punct de vedere fizic să intre”.

ilie poenarusuperligaclaudiu keseru