SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Conducerea CFR-ului, măsuri dure după eliminarea din Europa: „Trebuie să scăpăm de jucători”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021, ora 01:47,
CFR Cluj
CFR Cluj

După ce a pierdut la Randers, scor 1-2, CFR Cluj a fost eliminată matematic din Conference League, cu o etapă înainte de încheierea fazei grupelor.

Cristi Balaj consideră că echipa la care este oficial nu ar fi meritat să piardă și a anunțat măsuri drastice în pauza de iarnă.

Președintele din Gruia a specificat ce jucători vor fi puși pe liber după eliminarea din a treia competiție europeană.

„Sunt dezamăgit, puteam obține un egal. Nu meritam să câștigăm, trebuie să fim foarte clari. Randers este foarte bună, au o echipă sudată. Știm care sunt minusurile noastre, avem de muncit. Puteam scoate o remiză în acest meci. Rămâne să facem modificări în iarnă și vară, în pauza competițională, și să ne îmbunătățim jocul. Deocamdată suntem o echipă pragmatică, nu facem spectacol. Nu există la club probleme financiare atât de mari, nu se pune problema să intrăm în insolvență.

CITEȘTE ȘI –>> DĂNUŢ LUPU NU-L MENAJEAZĂ DELOC PE FLORIN PRUNEA: ,,EU N-AM FOST NICIODATĂ SLUGA LUI LUPESCU”

În iarnă trebuie să scăpăm de jucătorii pe care CFR Cluj îi plătește, dar care nu sunt pe listă. Nu putem să-i mai trecem pe listă, am făcut o cerere către FRF și LPF și nu s-a putut rezolva. Diferența de bani care nu ne permite să fim la zi cu salariile este generată de salariile jucătorilor care nu intră pe listă.

Este o situație neplăcută pe care o vom rezolva. Este neplăcut și pentru jucători, ai posibilitatea să joci și nu o poți face din cauza unei liste. Avem și câteva nume pe lista de achiziții, aici antrenorul are ultimul cuvânt. Trebuie să-l sprijimim pe Dan Petrescu”, a declarat Balaj, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> CFR CLUJ, UN NOU EȘEC ÎN EUROPA! LIDERUL LIGII 1, SIGUR DE ULTIMUL LOC ÎN GRUPA DE CONFERENCE LEAGUE

cristi balajconference leaguejucatorirealitateacfr cluj