SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dănuţ Lupu nu-l menajează deloc pe Florin Prunea: ,,Eu n-am fost niciodată sluga lui Lupescu”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 20:15,
Dănuţ Lupu vs Florin Prunea
Dănuţ Lupu vs Florin Prunea

Dănuţ Lupu şi Florin Prunea se află în conflict după ce fostul portar al lui Dinamo a răbufnit în momentul în care Ilie Dumitrescu a dezvăluit că Gică Hagi a fost în discuţii pentru preluarea postului de selecţioner al primei reprezentative.

După ce şi-au aruncat replici destul de dure în ultimele zile, Dănuţ Lupu îi transmite lui Florin Prunea să numai vorbească despre el, pentru că altfel va trece şi el la atacuri care nu-i vor conveni acestuia. Mai mult, Dănuţ Lupu îi spune lui Florin Prunea că dacă nu va înceta cu replicile dure, va dezvălui el şi mai multe despre fostul oficial din Ştefan cel Mare.

,,Îi transmit lui Florin să aibă mare grijă ce vorbește de acum despre mine. Nu o să mai fiu așa blând cu el. Să nu se mai lege de trecutul meu, că ne supărăm rău. Toți am fost tineri și toți am trecut prin probleme. Însă, el nu știe exact ceea ce mi s-a întâmplat mie și este mai bine să stea în banca lui.

Citeşte şi CLIPE CUMPLITE PENTRU UN FOTBALIST! S-A PRĂBUŞIT PE TEREN CHIAR ÎN TIMPUL ANTRENAMENTULUI

Îi deranjează că îi spun adevărul? Păi, cu ce drept îi vorbește el așa lui Ilie Dumitrescu? Omul ăla l-a jignit și i-a vorbit vreodată public așa de urât? Au fost colegi și e bine să ne respectăm. Însă, văd că Prunea sare cam rău calul cu toată lumea! Florine, așa cum mă vezi tu pe mine, vezi că eu nu am fost niciodată sluga lui Lupescu.

Eu nu mă rog de unii și alții să mă ajute și pe mine, iar apoi le merg pe sârmă. Ionuț a fost naiv că s-a luat după tine și i-ai promis tu marea cu sarea în campania electorală de la alegeri, dar gata, încetează și nu te mai lega de trecutul meu. Și nu cred că o să îl mai faci tu pe Lupescu să mai cadă în capcană încă o dată și să candideze din nou. Vezi că eu nu mă milogesc pe la uși să mă ia cineva în cantonament…că mă fac de râs în presă. Numele Ionuț Negoiță îți spune ceva? Apropo, pe unde ai fost tu colegul meu de cameră? Pe unde ne pupăm noi când ne vedem? Te rog să încetezi cu atacuri sub centură și să nu te mai legi de trecutul meu. E ultima oară când îți vorbesc destul de decent. Nu mă face să vorbesc mai multe.”, a declarat Dănuţ Lupu, pentru ProSport.

Citeşte şi DISPUTA DINTRE LUPU ȘI PRUNEA CONTINUĂ: „FĂCEA PE MILOGUL LA NEGOIȚĂ SĂ-I DEA ȘI LUI BANI!”

realitateaechipa nationaladanut lupuflorin prunea