Contra, sătul de spanioli: „Aş putea să scriu o jumătate de carte!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat luni, 30 noiembrie 2020, ora 22:11,
contra

Cosmin Contra nu mai suportă situaţia de la Dinamo! Chiar dacă nu şi-a reziliat contractul deocamdată, nu se vede pe bancă la următorul meci al echipei, cu FC Argeş.

Contra s-a săturat de promisiunile şefilor spanioli şi nu crede că situaţia clubului se va redresa în ceasul al 12-lea.

”Sincer, nu știu când voi pleca. Am și eu un termen, mi-au zis avocații. Dacă joi va fi ultima zi? O să vorbesc și eu cu avocatul și dacă într-adevăr va fi așa, atunci nu voi mai sta pe bancă la meciul cu FC Argeș” – a spus Contra la Digi Sport.

Antrenorul este dezamăgit de situaţia echipei şi simte că acţionarii spanioli au abandonat definitiv corabia.

„Nu mai am ce să vorbesc cu directorul sportiv, săptămâna trecută am avut probleme cu medicul echipei, nu au putut să o rezolve. Nu am ce să vorbesc cu o persoană care vine, vede problemele de zi cu zi şi nu poate să rezolve. Duminica trecută doctorul Bătineanu şi-a prezentat demisia după meciul cu FC Voluntari, le-am trimis un mail în care am cerut în mod expres să am asistenţă medicală la antrenamentele echipei. Nu am avut nici azi medic, e aceeaşi situaţie. Collado mi-a adus un asistent medical, e de fapt maseorul echipei a doua.

Aş putea să scriu o jumătate de carte despre lucrurile care mi s-au întâmplat la Dinamo, care nu credeam că se pot întâmpla în secolul ăsta. Orice persoană are o limită!” – a povestit Contra la Digi Sport.

Antrenorul s-a simţit insultat şi de oferta primită în momentul în care a discutat rezilierea contractului.

”Am pus multă pasiune, pun în fiecare zi când mă duc la antrenament, sper să mă înțeleagă lumea. Imediat după meciul cu Astra am avut o discuție cu Rufo Collado, am stat două ore de vorbă, ei își doreau schimbarea, eu la fel. Le-am făcut o ofertă decentă, din punctul meu de vedere, după care Rufo Collado m-a pasat unui avocat.

Acel avocat a făcut o singură ofertă, o contraofertă, de fapt, care mi-a arătat cât de mult apreciază ei munca mea. Eu am propus pentru mine și staff salariile plătite la zi iar ei mi-au oferit un salariu și două salarii în februarie din drepturile de televiziune. Numai că drepturile de televiziune nu mai sunt, nu mai pot fi cesionate. 

Aș fi dorit să fiu plătit pentru munca depusă în aceste trei luni, aproape 100 de zile. Am fost foarte naiv” – a spus Contra.

CITEŞTE ŞI: Cortacero, pus din nou la zid: ”Poveștile acelea cu ”săptămâna viitoare” nu țin de foame!”

 

acţionaridinamorufo colladofc argeșcosmin contracortacerocontractdemisie
eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”

eriksen

EURO 2020 | VIDEO | Danemarca – Finlanda, întrerupt după ce un fotbalist a leșinat pe teren