Conturile lui Reghecampf, luate la puricat de Anamaria Prodan! Ce s-a descoperit după ”inventar”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 19:11,
Conturile lui Reghecampf au fost luate la puricat de Anmaria Prodan
Conturile lui Reghecampf au fost luate la puricat de Anmaria Prodan

Continuă dezvăluirile incendiare din interiorul căsniciei dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, astfel că impresa a scos la iveală acum noi informații!

Deși părea la un moment dat o poveste de dragoste care nu duce lipsă de nimic, relația dintre fostul antrenor al FCSB-ului și cunoscuta impresară de fotbaliști s-a transformat radical în ultima vreme. Bănuit că ar avea o relație cu o altă femeie, conturile lui Reghecampf au fost verificate de Anamaria Prodan, care a dorit să se convingă cum stau lucrurile cu adevărat. Aceasta a vorbit despre presupusa legătură dintre soțul său și Florentina Raiciu și consideră că toate problemele au plecat din cauza lui Gigi Becali, cu care se află în conflict.

„Am verificat, din curiozitate. Dar haide să îți spun ceva. Indiferent că ești bogat sau sărac, acei 20.000 de euro sunt la fel de valoroși, ei se văd. Fiecare trăiește la nivelul banilor pe care îi are. Eu zic că vedeam dacă era ceva de genul. Iar pe vremea lui Raiciu, adică în vremea FCSB, nici nu avea zeci de mii. Iar pe atunci,cadourile pentru duduile din oraș erau, din ce vorbeau jucătorii, de 100 de euro!

Dacă cineva vine și îmi arată un transfer bancar, orice, către Florentina Raiciu, am să cred. Eu cred că toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali. Cum să dea Reghe ăleia atâția bani? De unde? Salariul lui la Steaua nu a fost întotdeauna de 15.000, ci de vreo 7000 de euro. 6000 sau 7000 euro, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Play Sport.

Citește și ANAMARIA PRODAN, PRINTRE LACRIMI, DESPRE PRESUPUSA AMANTĂ A LUI REGHECAMPF: ”MĂ ROG LA DUMNEZEU ÎN FIECARE SEARĂ SĂ-ȘI REVINĂ!”

anamaria prodandeclaratiiconturibanirealitatealaurentiu reghecampfamanta reghecampf