Prima reacție a Corinei Caciuc, iubita lui Reghecampf, despre relația cu antrenorul: ”Nu contează părerea celor din jur”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 18 octombrie 2021, ora 15:10,

Corinei Caciuc, noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, a oferit o primă reacție despre relația cu antrenorul echipei CSU Craiova.

Corina Bilcon s-a născut în Deva și are 29 de ani. Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai. În prezent, Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon ar locui împreună, în Craiova. Se pare că noua iubită a tehnicianului este însărcinată și urmează să-l facă tată pentru a treia oară pe încă soțul Anamariei Prodan.

”Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simți. Acolo unde domnește iubirea și imposibilul poate fi atins. Atunci când iubești, toate lucrurile parcă devin mai ușoare. Când iubești cu adevărat nu mai contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana respectivă. Iubirea presupune și multe sacrificii pe care ești nevoit ca să le faci doar pentru ca cealaltă persoană să fie mulțumită. Atunci când iubești nu cauți folosul tău”, a scris Corina Bilcon, pe pagina sa de Instagram, potrivit spynews.ro.

 

Citește și ANAMARIA PRODAN A OFERIT ULTIMELE DETALII DESPRE DIVORȚUL DE LAURENȚIU REGHECAMPF: „ÎI OFERIM ȘANSA DE A ALEGE TOT CE ÎL FACE FERICIT”

relatiereghecampfcorina bilconanamaria prodanrealitateadivorț