Cornel Țălnar le dă o veste cruntă „alb-roșilor”: „Dinamo moare în maximum două-trei luni”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 17:33,
Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar, Dinamo
Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar, Dinamo

Formația din Ștefan cel Mare nu reușește să scape din acest lanț al problemelor, astfel că și următoarea perioadă se anunță una pe viață și pe moarte pentru dinamoviști!

Cornel Țălnar, unul dintre oamenii implicați în proiectul spaniolilor, a vorbit deschis despre problemele actuale ale clubului și a dezvăluit sumele exorbitante pe care „câinii” sunt obligați să le achite foștilor jucători aduși de Cortacero. Totodată, fosta legendă a lui Dinamo a declarat că este nevoie urgentă de venirea unui investitor la echipă, altfel, formația din „Groapă” are șanse minime să mai supraviețuiască.

”Când îi dai lui Borja Valle 90.000 de euro pe trei luni, apoi vrea încă 300.000 de euro, când îi dai lui Lopez 50.000 de euro, iar apoi vrea încă 400.000 de euro. Sau portarul Rene Hinojo, care a apărat două meciuri și nu puteai să îl pui portar nici la Hotelul Lido sau Ambasador, îi dai 25.000 de euro pe lună, iar acum cere încă 500.000 de euro…

Citește și IULIU MUREŞAN, ÎNGROZIT DE SITUAŢIA CREATĂ DE CORTACERO LA DINAMO: ,,UN NEREALISM PE CARE NU-L ÎNŢELEG NICI ACUM”

Nu au reușit să îi facă pe jucătorii spanioli să rezilieze de comun acord contractele și toate aceste greșeli au apărut din cauza faptului că DDB-ul nu se pricepe. Le-am spus din iarnă să se rezume la lucrurile pe care știu să le facă foarte bine.

Dorin Șerdean așteaptă să vină cineva să ia acțiunile și să conducă Dinamo. Nu mai e interesat să fie președinte la Dinamo! Dacă în aceste cinci luni, Pablo Cortacero va veni cu cinci milioane și ceva de euro, înseamnă că are intenții serioase legate de Dinamo, în caz contrar acțiunile rămân la Dorin Șerdean.

Pentru că vă spun, în condițiile actuale, Dinamo se află într-o situație absolut dezastruoasă! Fac un apel către toti dinamoviștii să se înhame la o treabă serioasă! Dacă nu vine cineva, Dinamo moare în maximum două-trei luni. Maxim!

Nu o să mai rămână nimeni în condițiile astea! Fără 15 jucători noi, avem șanse 1% să ne salvăm de la retrogradare în acest sezon. Dar fotbaliști, nu prieteni cu fotbaliștii! Că mulți care au venit în iarnă nu erau de Dinamo!, a spus Cornel Țălnar, potrivit Fanatik.

Citește și DARIO BONETTI, PROBLEME ÎN ALCĂTUIREA PRIMULUI 11 AL LUI DINAMO! DOI JUCĂTORI S-AU ACCIDENTAT

dinamoCornel Talnardeclaratiirealitatealiga 1