Coronavirus | Cum se menține în formă Irina Begu, de acasă. VIDEO

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 31 martie 2020, ora 23:25,
irina begu

Toate competițiile de tenis programate până la 7 iunie inclusiv sunt suspendate, din cauza pandemiei de coronavirus. În aceste condiții, sportivii trebuie să fie inventivi și să găsească metode pentru a se menține în formă, fiind izolați în locuințe.  

Irina Begu (29 de ani, locul 81 WTA) a publicat un clip video în care le arată fanilor ce exerciții face acasă. Românca a găsit o metodă pentru a folosi și racheta de tenis, exersând lovituri la perete.

WTA vreau să majoreze premiile în bani la turnee, atunci când sezonul se va relua, pentru a le ajuta pe jucătoarele care sunt afectate de suspendarea competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus.

WTA lucrează din plin cu organizatorii de turnee pentru a mări premiile la nivelul maxim posibil, când circuitul profesionist de tenis se va putea relua şi ia în considerare o extindere a sezonului de 44 de săptămâni pentru a permite disputarea a mai multor turnee. Sperăm sincer să revenim pe teren cât mai curând posibil. Când sănătatea şi siguranţa jucătoarelor, fanilor şi staff-ului poate fi garantată, vom reveni în competiţie„, se arată într-un comunicat.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Tenis în vremea coronavirusului. Roger Federer se antrenează pe ninsoare, în Elveţia

wtacoronavirusirina beguBegutenisantrenament
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor