Cortacero & Co, luaţi la rost: ,,Au semnat contracte de sute de mii de euro şi nu răspund la telefon”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 13:34,
Pablo Cortacero
Pablo Cortacero

Dinamo Bucureşti se pregăteşte pentru debutul în noul sezon al Ligii 1, acolo unde va înfrunta în această seară, de la ora 20:30, pe FC Voluntari.

Înaintea acestui joc, dinamoviştii primesc o veste excelentă. Deşi a efectuat doar trei antrenamente cu colegii după o accidentare de trei săptămâni, Paul Anton va fi în lotul echipei pentru meciul cu ilfovenii din Ştefa cel Mare. Mijlocaşul şi-a impresionat colegii la antrenament, şi ar putea evolua în meciul cu FC Voluntari, însă, probabil, că nu va fi titular, informează ProSport.

Florin Prunea, fost jucător şi conducător al lui Dinamo, este de părere că pentru echipa din Ştefan cel Mare urmează un test destul de greu cu FC Voluntari, având în vedere că Bonetti se va baza în mare parte pe jucători tineri. Despre situaţia în care a ajuns clubul, Florin Prunea declară că ,,distrugerea” s-a realizat în timp, iar o piatră la dezastru au pus şi spaniolii, care acum sunt de negăsit.

,,Va fi un test dificil, uitându-mă peste echipa probabilă, va fi greu. Sigur, nici alte echipe nu au arătat extraordinar. Jucătorii cu experiență și-au făcut datorit, însă din păcate alții și-au bătut joc de ei. Își pierd salarii, joacă în condiții foarte grele. Cred că se gândesc să plece, nu știu cât se mai pot ei concentra, fiindcă se gândesc dacă se accidentează, dacă să pună osul.

Sunt jucători de caracter, Anton, Filip, Răuță, Sorescu. La Dinamo s-a bătut joc, nu sunt de vină cei care sunt acum, ci cei care au fost. Distrugerea s-a produs în timp. Am fost și eu acolo, era imposibil să faci ceva. Oamenii care au semnat aceste contracte, de sute de mii de euro, nu răspund la telefon, nu-i vezi la față. Ei trebuie să iasă și să spună de ce Dinamo este în situația asta.”, a declarat Florin Prunea, pentru Pro X.

Citeşte şi EXCLUSIV | BONETTI NU E VĂZUT PREA BINE ÎN ŞTEFAN CEL MARE: ,,SPUNE FOARTE MULTE CĂ N-A ANTRENAT PE NICĂIERI PRIN ITALIA”

dinamoPablo Cortaceroflorin prunearealitatea